GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-29-2007, 06:32   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 805
Member: 368923
Status: Offline
Thanks Meter: 76
pinouts for sands A203


hi , anu bodY could pls uplaod the correct pinouts for sands A203
  Reply With Quote
Old 09-29-2007, 09:27   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: ************
Age: 31
Posts: 271
Member: 567351
Status: Offline
Thanks Meter: 40
Quote:
Originally Posted by sunnny View Post
hi , anu bodY could pls uplaod the correct pinouts for sands A203

Quote:
Originally Posted by sunnny View Post
hi , anu bodY could pls uplaod the correct pinouts for sands A203
new id?
wow.

infinity have his
Chinese Miracle section..
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cbz_4383 For This Useful Post:
Old 09-29-2007, 11:53   #3 (permalink)
No Life Poster
 
systemworm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Azerbaijan
Age: 33
Posts: 3,962
Member: 68498
Status: Offline
Thanks Meter: 152
Here is the pinout for Hintel
3, 7, 19 - GND
20 - Vcc
9 - RX
13 - TX
  Reply With Quote
Old 09-29-2007, 22:37   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.:bono:.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: _M_EAST_N_AFR_
Posts: 2,898
Member: 96141
Status: Offline
Thanks Meter: 156
Quote:
Originally Posted by systemworm View Post
Here is the pinout for Hintel
3, 7, 19 - GND
20 - Vcc
9 - RX
13 - TX
not working, i used onely tx,rx and gnd, should i use vcc?
  Reply With Quote
Old 09-30-2007, 06:32   #5 (permalink)
No Life Poster
 
systemworm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Azerbaijan
Age: 33
Posts: 3,962
Member: 68498
Status: Offline
Thanks Meter: 152
Quote:
Originally Posted by .:bono:. View Post
not working, i used onely tx,rx and gnd, should i use vcc?
Which software do you use?Which box?
  Reply With Quote
Old 09-30-2007, 16:18   #6 (permalink)
No Life Poster
 
.:bono:.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: _M_EAST_N_AFR_
Posts: 2,898
Member: 96141
Status: Offline
Thanks Meter: 156
Quote:
Originally Posted by systemworm View Post
Which software do you use?Which box?
infinity, chinese soft, why is there other softs!!
  Reply With Quote
Old 09-30-2007, 18:39   #7 (permalink)
No Life Poster
 
systemworm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Azerbaijan
Age: 33
Posts: 3,962
Member: 68498
Status: Offline
Thanks Meter: 152
Quote:
Originally Posted by .:bono:. View Post
infinity, chinese soft, why is there other softs!!
Yes there are so many softs.For example I use Format Fat software for A203,N203 models.
  Reply With Quote
Old 09-30-2007, 20:27   #8 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,700
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,219
Quote:
Originally Posted by systemworm View Post
Yes there are so many softs.For example I use Format Fat software for A203,N203 models.
For "Format" operation pinout will be the same for any software.
You can use Infinity-Box two "format" options: "complete" and "safe" and bothoptions should be used with the same pinout.
Only "Imei" option can be used with other pinout (ordinary USB data/modem cable and USB drivers).
  Reply With Quote
Old 09-30-2007, 21:42   #9 (permalink)
No Life Poster
 
.:bono:.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: _M_EAST_N_AFR_
Posts: 2,898
Member: 96141
Status: Offline
Thanks Meter: 156
so dificult to find the right pinout, i think format will solve my problem, the phone hang and restart with sim card
where are the chinese? it's ur phone!
  Reply With Quote
Old 10-01-2007, 12:08   #10 (permalink)
No Life Poster
 
kasim's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: India
Posts: 615
Member: 107448
Status: Offline
Thanks Meter: 27
Its wrong a203 pinout

no it is not working . tx rx is not correct
  Reply With Quote
Old 10-01-2007, 12:22   #11 (permalink)
Freak Poster
 
cellworld's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Age: 39
Posts: 474
Member: 53457
Status: Offline
Thanks Meter: 9
@a203 keypad up left 1 to .... 3 and 4 are tx and rx

@a203 keypad up left 1 to .... 3 and 4 are tx and rx its 100% woring if not work swap rx and tx ok best of luck


best regards
cellworld
  Reply With Quote
Old 10-01-2007, 15:51   #12 (permalink)
No Life Poster
 
.:bono:.'s Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: _M_EAST_N_AFR_
Posts: 2,898
Member: 96141
Status: Offline
Thanks Meter: 156
Quote:
Originally Posted by cellworld View Post
@a203 keypad up left 1 to .... 3 and 4 are tx and rx its 100% woring if not work swap rx and tx ok best of luck


best regards
cellworld
3 is gnd, what are u saying!!
  Reply With Quote
Old 10-01-2007, 17:28   #13 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,700
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,219
Quote:
Originally Posted by .:bono:. View Post
3 is gnd, what are u saying!!
Due to a lot of different models with the same name but absolutely different hardware,
bottom connectors and different pinouts we recommend you to make detailed description of model,
attach phone photo, phone bottom connector photo and information about Gnd and Charge pins on phone bottom connector.

After you have this information prepared, please, check the next detailed description how to get pinout for your model:

use "Cable Selector": "Cable selector" at your service...
if not helps, please read: C:\Program Files\InfinityBox\pinout\ChineseMiracle.txt
if not helps, please read: http:///vbb/showpo...36&postcount=7
if not helps, please read: http:///vbb/showthread.php?t=433447
  Reply With Quote
Old 10-02-2007, 07:21   #14 (permalink)
No Life Poster
 
systemworm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Azerbaijan
Age: 33
Posts: 3,962
Member: 68498
Status: Offline
Thanks Meter: 152
Quote:
Originally Posted by kasim View Post
no it is not working . tx rx is not correct
If pinout is wrong always change the places of RX and TX.
  Reply With Quote
Old 10-02-2007, 07:22   #15 (permalink)
No Life Poster
 
systemworm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Azerbaijan
Age: 33
Posts: 3,962
Member: 68498
Status: Offline
Thanks Meter: 152
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
For "Format" operation pinout will be the same for any software.
You can use Infinity-Box two "format" options: "complete" and "safe" and bothoptions should be used with the same pinout.
Only "Imei" option can be used with other pinout (ordinary USB data/modem cable and USB drivers).
I agree with you but this soft formats phone when the phone is powered on
Would be great if you could add this option to your software too
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pinouts for sands a203 sunnny Infinity-Box 9 11-11-2007 17:00
NEEDED Sands A203 pinouts kasim Infinity-Box 1 09-27-2007 13:37
need pinout for sands A203 ashok_kumar459 Infinity-Box 3 09-24-2007 06:06
sands a203 pinout????????? edy2002gha Infinity-Box 3 09-12-2007 21:16
plz help me pinout for SANDS A203???? black snake Infinity-Box 9 09-11-2007 10:01

 



All times are GMT +1. The time now is 16:12.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.46462 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO