GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2016, 14:56   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Digital EDGE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Koronadal City, Ph/Riyadh, KSA
Posts: 400
Member: 1240161
Status: Offline
Thanks Meter: 100
Please Fix HUA Tool Activation Issue [Error 9]


http://forum.gsmhosting.com/vbb/f930...again-2100779/

It's the second time I got this error.
Please allow my card for dongle manager update.


Thanks
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 01:39   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Digital EDGE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Koronadal City, Ph/Riyadh, KSA
Posts: 400
Member: 1240161
Status: Offline
Thanks Meter: 100
Obviously, everyone are so busy..

I also need an advise how to avoid having the same error again.
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 09:23   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Momin_Telecom's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Gsm Hosting (INDIA)
Posts: 2,836
Member: 1478271
Status: Offline
Sonork: 100.1608386
Thanks Meter: 1,711
Donate money to this user
driver problem please remove first rocky driver then update driver again
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 10:00   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,134
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,293
Quote:
Originally Posted by Digital EDGE View Post
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f930...again-2100779/

It's the second time I got this error.
Please allow my card for dongle manager update.


Thanks
Could you please in future use only one thread to avoid thousand of jumps.
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 10:34   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Digital EDGE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Koronadal City, Ph/Riyadh, KSA
Posts: 400
Member: 1240161
Status: Offline
Thanks Meter: 100
As how this problem being solved when I first encounter the error, I am 100% sure that this is not a card reader/driver issue.

Run-time Error 9 After Registration [ Infinity BEST HUA Activated ]sloved now

Please allow my card to dongle manager update.

Code:
Card-Reader: Alcor Micro USB Smart Card Reader 0
ATR: 3B7D95000080318065B0831148C883009000
Historical ATR bytes: 0080318065B0831148C8830090
Card Manager: A000000018434D00
SerialNumber: 0007988A
ROM:
Integrated Circuit Fabricator: 4250
Integrated Circuit Type: 3272
OS:
Identifier: 1291
Release Date: 6181
Release Level: 0700
EEPROM:
Fabrication Date: 3173
Serial Number: 0007988A
Batch Identifier: 2088
Module Fabricator: 1292
Module Packaging Date: 4156
IC Card Manufacturer: 2003
IC Em******* Date: 4156
Pre Personalizer: 2004
Pre Personalization Date: 4156
Pre Personalization Equipment Identifier: 00000044
Personalizer: 0000
Personalization Date: 0000
Personalization Equipment Identifier: 00000000
m_iopCard.Serial: 0007988A20881292
GP Version: 2.1.1
SCP Version: 1, Option: 5
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 11:21   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Digital EDGE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Koronadal City, Ph/Riyadh, KSA
Posts: 400
Member: 1240161
Status: Offline
Thanks Meter: 100
Quote:
  • Properly installed unsigned drivers on Win8.1 PC.
  • Disabled signiture enforcement and installed drivers properly Win7 newly formatted PC.
  • BEST, CM2 and DC-Unlocker softwares are working well.

  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 11:24   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,897
Hello,

You have a question regarding this issue here http://forum.gsmhosting.com/vbb/f930...again-2100779/
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 11:45   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Digital EDGE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Koronadal City, Ph/Riyadh, KSA
Posts: 400
Member: 1240161
Status: Offline
Thanks Meter: 100
Everytime I run the software, it shows run-time error 9.

  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 11:50   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,897
Quote:
Originally Posted by Digital EDGE View Post
Everytime I run the software, it shows run-time error 9.

Dear Sir,

Please post an answer to our supporter quesntoin here - http://forum.gsmhosting.com/vbb/f930...again-2100779/

Thank you !
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 11:58   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Digital EDGE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Koronadal City, Ph/Riyadh, KSA
Posts: 400
Member: 1240161
Status: Offline
Thanks Meter: 100
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
Dear Sir,

Please post an answer to our supporter quesntoin here - http://forum.gsmhosting.com/vbb/f930...again-2100779/

Thank you !
  • Answered

When I made that thread in HUA section, I sent the link to one of our support team and I was advised to post it here in Infinity Section, so I did.
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 12:02   #11 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,897
Quote:
Originally Posted by Digital EDGE View Post
  • Answered

When I made that thread in HUA section, I sent the link to one of our support team and I was advised to post it here in Infinity Section, so I did.
You win !


Let me copy/paste:
Code:
What was happened that you have got error #9 ?
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 12:06   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Digital EDGE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Koronadal City, Ph/Riyadh, KSA
Posts: 400
Member: 1240161
Status: Offline
Thanks Meter: 100
It works well.
But when I reformat my PC for some other reason, I cannot run the software anymore.
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 12:35   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Digital EDGE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Koronadal City, Ph/Riyadh, KSA
Posts: 400
Member: 1240161
Status: Offline
Thanks Meter: 100
Please allow my card for dongle manager update.

  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 13:22   #14 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,897
Quote:
Originally Posted by Digital EDGE View Post
It works well.
But when I reformat my PC for some other reason, I cannot run the software anymore.
If you format PC you do not affect to Smart-Card content.
Thats why we need to get detailed information what was your steps and why Hua stop to work.

Once Smart-Card is programmed it can work for a years (f.e. Infinity Boxes works 10+ years without re-programming) without any update.
Please tell me, why do you want to update Smatrt-Card now ?
Do you have an instruction from Hua supporter or do you have any other reason ?

We need to get very detailed explanation to understand the problem reason.
And if you really have a problem only after "I reformat my PC" I think you should ask Hua supporters wwhat is the right installation steps.
Do you have any instructiion from Hua ?
  Reply With Quote
Old 06-12-2016, 13:29   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Digital EDGE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Koronadal City, Ph/Riyadh, KSA
Posts: 400
Member: 1240161
Status: Offline
Thanks Meter: 100
Quote:
Once Smart-Card is programmed it can work for a years (f.e. Infinity Boxes wrks 10+ year without re-programming) without any update.
BEST, CM2 and DC-Unlocker softwares are working well.
That is why I am wondering it happens in my case.

Quote:
Please tell me, why do you want to update Smatrt-Card now ?
Do you have an instruction from Hua supporter or do you have any other reason ?
It was the only solution when I got this error the first time.

Last edited by Digital EDGE; 06-12-2016 at 13:36.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 05:19.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35831 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO