GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-21-2017, 20:59   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Location: Ghana takoradi
Posts: 143
Member: 793188
Status: Offline
Thanks Meter: 17
please help to fixied the cm2 team is very important v fail


Infinity-Box Chinese Miracle II : SC/RDA Module [SCR] v1.00


Operation : Identify [ v1.00 ]

----- > Powered On :
1. Power On device
2. Connect USB cable
3. When device show StorageMode : Press '0' button for a 5 second!
----- > Powered Off :
1. Insert USB cable
2. Wait when device show Charge icon
3. When device show StorageMode : Press '0' button for a 5 second!

Wait for device ...

Device Connected!
BOOT_PWR0 : 0x00600000
BOOT_INIT : 0x81C0024C
BOOT_MODE : DOWNLOAD
BOOT_INTV : 6533G-FPTRUNK-W16.44.2
InternalVersion: g8bec5c4c
Setting BOOTROM mode

Error : Fail to init protocol!
Remove battery, cable. Check cable and connection. Repeat operation!

Reconnect Power/Cable!

Operation : Read Flash [ v1.00 ]

----- > Powered On :
1. Power On device
2. Connect USB cable
3. When device show StorageMode : Press '0' button for a 5 second!
----- > Powered Off :
1. Insert USB cable
2. Wait when device show Charge icon
3. When device show StorageMode : Press '0' button for a 5 second!

Wait for device ...

Device Connected!
BOOT_PWR0 : 0x00600000
BOOT_INIT : 0x81C0024C
BOOT_MODE : DOWNLOAD
BOOT_INTV : 6533G-FPTRUNK-W16.44.2
InternalVersion: g8bec5c4c
Setting BOOTROM mode

Error : Fail to init protocol!
Remove battery, cable. Check cable and connection. Repeat operation!

Reconnect Power/Cable!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:09.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.19100 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO