GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-27-2009, 14:14   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 84
Member: 190217
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Please Help Vodafone 225


Iīm trying to unlock one vodafone 225 and this is the error:

COM6 [VCP0] selected
module v1.69
Device: Sagem-my225x
Checking data, wait...
Action: unlock
unlock method-1
Boot ...
Press and HOLD Power button now !
e-gold: 820000
loading...
error: can't run preloader: 8200
middle part...
error: can't run middle loader:
Finished, time used: 5 sec
Remove/Install battery now !

Can some one help
Thanks and regards
  Reply With Quote
Old 08-27-2009, 14:29   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,925
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,401
Hello,

If you have other cable, try to use ordinary COM port cable.

Also try to adjust port settings:
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinitySupport For This Useful Post:
Old 08-27-2009, 15:34   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 84
Member: 190217
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I will try , thanks and regards
  Reply With Quote
Old 08-27-2009, 16:03   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 84
Member: 190217
Status: Offline
Thanks Meter: 3
well no such luck, still same message.
canīt run preloader.
Iīve tryed with same cable with polar and it works.
Canīt you tell me what is wrong?
Same cable works in infinity with zte a211.
  Reply With Quote
Old 08-27-2009, 20:23   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 499
Member: 548443
Status: Offline
Thanks Meter: 70
Quote:
Originally Posted by Ronin69 View Post
well no such luck, still same message.
canīt run preloader.
Iīve tryed with same cable with polar and it works.
Canīt you tell me what is wrong?
Same cable works in infinity with zte a211.
Hi,
Just also check the Model that you have chosen:
Is it Vodafone 225 OR Sagem my225x?
Look carefully the Device chosen as Software is displaying!
Best Regards.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help vodafone 225 sebY7676 Infinity-Box 6 03-31-2010 15:05
Pls help.......vodafone 225 gamage4d Nokia Hardware & Hardware Repair 0 10-29-2009 06:28
Help vodafone 225 fone code chitawira ARM9 BASED M62 / M62+ 6 05-13-2008 16:15
please help VOdafone 226FM aribairam2008 Infinity-Box 3 05-04-2008 16:25
Infinity team, please add vodafone 225!! urgentt! KUBAT1 Infinity-Box 2 07-30-2007 19:00

 



All times are GMT +1. The time now is 16:48.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32986 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO