GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-19-2018, 14:56   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2010
Location: chennai, india
Posts: 1,316
Member: 1354113
Status: Offline
Thanks Meter: 631
plz help


what is this error how fix:
  Reply With Quote
Old 03-19-2018, 15:03   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,135
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,293
Hello,

Instruction is here - https://www.infinity-box.com/news/?r=1218

Installer has two parts:
- InfinityBox_install_SM_v1.11
- InfinityBox_update_SM_ResourcePack_v1.09. If you have Resource Pack installed earlier you do not need to download and install it again
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 03-19-2018, 16:06   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2010
Location: chennai, india
Posts: 1,316
Member: 1354113
Status: Offline
Thanks Meter: 631
i hope u r instruction but show mobile disply
custom binary (userdata) blocked by frp lock:
  Reply With Quote
Old 03-19-2018, 16:18   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 338
Member: 2671513
Status: Offline
Thanks Meter: 106
Quote:
Originally Posted by kumar008 View Post
i hope u r instruction but show mobile disply
custom binary (userdata) blocked by frp lock:
they means frp not removed then reflash phone and try with flashing combination to active adb and remove frp by adb mode

note : if you don't know how to use combiantion then don't use it and search in youtube to find solution
  Reply With Quote
Old 03-20-2018, 06:53   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2010
Location: chennai, india
Posts: 1,316
Member: 1354113
Status: Offline
Thanks Meter: 631
Quote:
Originally Posted by dadarko View Post
they means frp not removed then reflash phone and try with flashing combination to active adb and remove frp by adb mode

note : if you don't know how to use combiantion then don't use it and search in youtube to find solution
thank u for riply bro iknow about that
combination file is veriant i ask perfect matching file
only any body have tested file plz share
ex:A510f,a510fd 100% frp solution
  Reply With Quote
Old 03-20-2018, 07:44   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 338
Member: 2671513
Status: Offline
Thanks Meter: 106
Quote:
Originally Posted by kumar008 View Post
thank u for riply bro iknow about that
combination file is veriant i ask perfect matching file
only any body have tested file plz share
ex:A510f,a510fd 100% frp solution
if combination match with your firmware version in phone yes you can flash combination or only boot and sboot from combination to active adb after you can use reset frp adb easy. tell me what firmware you have in phone and i tell you what combination you can use to active adb

Last edited by dadarko; 03-20-2018 at 07:49.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 10:02.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37702 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO