GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-21-2011, 07:00   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 64
Member: 420237
Status: Offline
Thanks Meter: 1
plzz add zte c220 unlock


plzz add this model zte c220
  Reply With Quote
Old 05-21-2011, 07:37   #2 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 37
Posts: 4,263
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,371
Quote:
Originally Posted by ismail cell View Post
plzz add this model zte c220
Hello,
Zte C220 Comes Already Unlock With Tata However You Can Try To Unlock It By Selecting C201,202,203,204
Connect Phone Press Read Information If All Ok Then Put SPC 000000 And Send
Post Result Here
Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 05-21-2011, 10:37   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 64
Member: 420237
Status: Offline
Thanks Meter: 1
thanks for respons mr.megatron, one more dout, i can do sp unlock same produce support zte c220, ?
  Reply With Quote
Old 05-21-2011, 10:57   #4 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 37
Posts: 4,263
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,371
Quote:
Originally Posted by ismail cell View Post
thanks for respons mr.megatron, one more dout, i can do sp unlock same produce support zte c220, ?
Hello,
Yes Sure You Can Try NO Harm As I Have Already Mentioned IN Previous Post
Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 10-21-2011, 23:01   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Member: 1355609
Status: Offline
Thanks Meter: 0
use infinity tool and chose z1000 cable and select zte c3xx-tata and sp unlock 10000000000000000000000000% ok
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 23 01-07-2018 17:14
$50 Reward for unlocking my 6150!!! TheDon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 03-23-2015 15:21
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20
I neeeeed NCDS 2.0!!!! plzz!!!! ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 06-16-2011 10:59

 



All times are GMT +1. The time now is 13:29.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29694 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO