GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-05-2019, 11:24   #46 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2012
Location: kashmir, india
Posts: 512
Member: 1781818
Status: Offline
Sonork: 100.1652308:ashaq
Thanks Meter: 125

Quote:
Originally Posted by Yusuf Lawal View Post
Right click on FSCard.ini scan it with your antivirus and fix it

After that run exe and see
i have not installed any antivirus in my pc
  Reply With Quote
Old 01-05-2019, 11:30   #47 (permalink)
No Life Poster
 
Yusuf Lawal's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Nigeria
Posts: 5,079
Member: 1677653
Status: Offline
Thanks Meter: 1,868
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ashaqkulgam View Post
i have not installed any antivirus in my pc
clink below link to Download and extract, then copy all the file and replace it with old one in CM2mt2 folder.

https://mega.nz/#F!b3hWgAgT!PaX2rvYqM1MhshABAUn6kw

Result?
  Reply With Quote
Old 01-05-2019, 12:24   #48 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,107
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,258
@ashaqkulgam
file is Ok
you do not need to install any antivirus
you do not need to scan file with any antivirus

now uninstall epson scaner drivers, reboot PC, run CM2MT2
result ?
  Reply With Quote
Old 01-06-2019, 06:38   #49 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: Mumbai, India
Age: 37
Posts: 425
Member: 513417
Status: Offline
Thanks Meter: 85
i also have the same problem

Quote:
Originally Posted by YellowBoss View Post
please don't act like a liar. ok ?
if you have a problem this means ONLY YOU have a problem but not other people.
if you want to get help you must explain YOUR PERSONAL problem instead of spread fake news and rumors.
thank you for your no-lie in future, hope you can explain your problem well (if you really have a problem)
.....and i can see there is too many post on this same problem mtk2 is not working
you have to fix your software not our pc
  Reply With Quote
Old 01-08-2019, 10:34   #50 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,107
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,258
Quote:
Originally Posted by kkabhikabhi View Post
.....and i can see there is too many post on this same problem mtk2 is not working
you have to fix your software not our pc
I can see too many posts that software work good for people who REALLY who want to work.
if you want to use special software for work you must configure your PC by special way.
  Reply With Quote
Old 01-09-2019, 10:55   #51 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2012
Location: kashmir, india
Posts: 512
Member: 1781818
Status: Offline
Sonork: 100.1652308:ashaq
Thanks Meter: 125
[QUOTE=YellowBoss;13494066]@ashaqkulgam
file is Ok
you do not need to install any antivirus
you do not need to scan file with any antivirus

now uninstall epson scaner drivers, reboot PC, run CM2MT2
result ?[/QUOE] uninstall epson scaner driver and also uninstall all epson software but still not open cm2 mtk2 how to solve problem
  Reply With Quote
Old 01-09-2019, 21:07   #52 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,107
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,258
run process explorer and post list of currently running processes at your PC
  Reply With Quote
Old 01-10-2019, 07:21   #53 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2012
Location: kashmir, india
Posts: 512
Member: 1781818
Status: Offline
Sonork: 100.1652308:ashaq
Thanks Meter: 125
Quote:
Originally Posted by YellowBoss View Post
run process explorer and post list of currently running processes at your PC
  Reply With Quote
Old 01-10-2019, 21:51   #54 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 26,107
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 51,258
it's not a full list, full list required.
anyway you can try to kill
MotoHelperService
MotoHelperAgent
ForwardDaemon
  Reply With Quote
Old 01-11-2019, 05:10   #55 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2012
Location: kashmir, india
Posts: 512
Member: 1781818
Status: Offline
Sonork: 100.1652308:ashaq
Thanks Meter: 125
Quote:
Originally Posted by YellowBoss View Post
it's not a full list, full list required.
anyway you can try to kill
MotoHelperService
MotoHelperAgent
ForwardDaemon
How to kill please tell me i try to kill but no kill
  Reply With Quote
Old 01-11-2019, 05:58   #56 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,784
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,731
run ProcessExplorer
right click at process
select Kill



also, what is your installed CM2MT2 version ?
whate version of CM2MT2 can work at your PC and what version has a problem ?
Do you see any kind of error message when you run CM2MT2 ?
  Reply With Quote
Old 01-11-2019, 10:44   #57 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2012
Location: kashmir, india
Posts: 512
Member: 1781818
Status: Offline
Sonork: 100.1652308:ashaq
Thanks Meter: 125
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
run ProcessExplorer
right click at process
select Kill



also, what is your installed CM2MT2 version ?
whate version of CM2MT2 can work at your PC and what version has a problem ?
Do you see any kind of error message when you run CM2MT2 ?
Thanks for replay in know sir how to kill but you tell me moto service i uninstall it but still same error 2.03 new mtk2 not working but 1.58 working well
  Reply With Quote
Old 01-11-2019, 11:23   #58 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,784
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,731
Quote:
Originally Posted by ashaqkulgam View Post
Thanks for replay in know sir how to kill but you tell me moto service i uninstall it but still same error 2.03 new mtk2 not working but 1.58 working well
Do you see any kind of error message when you run CM2MT2 ?
Can you run CM2MT2 v2.02 well ?
  Reply With Quote
Old 01-11-2019, 11:59   #59 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2012
Location: kashmir, india
Posts: 512
Member: 1781818
Status: Offline
Sonork: 100.1652308:ashaq
Thanks Meter: 125
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
Do you see any kind of error message when you run CM2MT2 ?
Can you run CM2MT2 v2.02 well ?
No error massage after 1.58 launch none setup open tried format system change system but still same when i try to run cm2 mtk2 dongle blink 3 time then nothing shows
  Reply With Quote
Old 01-11-2019, 23:34   #60 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,784
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,731
Quote:
Originally Posted by ashaqkulgam View Post
No error massage after 1.58 launch none setup open tried format system change system but still same when i try to run cm2 mtk2 dongle blink 3 time then nothing shows
Can you run CM2MT2 v2.02 well ?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 15:48.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38882 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO