GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2018, 21:41   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2016
Location: iran tehran 021
Posts: 887
Member: 2643931
Status: Offline
Sonork: ******
Thanks Meter: 188
::.Problem running some programs on my computer.::


Hi, I'm having a few months with this problem
I even changed the windows
I formatted the hard disk
I scanned the computer with a virus
But the problem persists
When i change windows
Just 5 minutes is good
----------------------------
My problem is this error
the application error x0c000005
This error affects these programs-->> sp flashtool-- itunes-- moborobo --qoualcom driver--adb --infinity dongle

For example, when I get out of the zip, it's sp flashtool
There is no problem for 3 to 4 minutes
But then it makes a mistake again
That I must erase
And again from the zip
And use it

I have not been able to erase this error for 6 months
And maybe I change windows more than 70 times
And do all the solutions available on the Internet
I did not give it

I heard this problem from the computer memory(RAM) that my friends said
is it correct?


  Reply With Quote
Old 08-30-2018, 23:31   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2016
Location: Gsm flashing
Posts: 663
Member: 2521913
Status: Online
Thanks Meter: 216
I solve my own with Windows 10 from 7
  Reply With Quote
Old 08-31-2018, 06:04   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2016
Location: iran tehran 021
Posts: 887
Member: 2643931
Status: Offline
Sonork: ******
Thanks Meter: 188
windowse 7 64 bit
  Reply With Quote
Old 08-31-2018, 10:13   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2016
Location: iran tehran 021
Posts: 887
Member: 2643931
Status: Offline
Sonork: ******
Thanks Meter: 188
Quote:
Originally Posted by Alameeen View Post
I solve my own with Windows 10 from 7
windowse 7 64 bit
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to afghanistanmob For This Useful Post:
Old 08-31-2018, 10:33   #5 (permalink)
No Life Poster
 
yuranc8's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Quelimane Mz
Age: 22
Posts: 1,154
Member: 2680008
Status: Online
Thanks Meter: 494
Donate money to this user
More specifically, these errors can be caused by:

Corruption of files in the system.
Problems with hardware.
Incompatible or outdated driver.
Malware infection or virus that corrupted any file.
Third-party software that has mistakenly or maliciously deleted files related to the system.
In relation to your question, to be more assertive for kindness report:

What is the manufacturer and model of your device?
Did you recently add or change some hardware?
Sometimes is your windows its a bad "copy" advice "buy" or "download" another windows from trusted sources.

Last edited by yuranc8; 08-31-2018 at 10:39.
  Reply With Quote
Old 08-31-2018, 17:14   #6 (permalink)
No Life Poster
 
PASSIONATE_BOYS's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Infinity-Box Support India-
Posts: 8,975
Member: 541591
Status: Offline
Sonork: 100.1611509
Thanks Meter: 7,024
Donate money to this user
@afghanistanmob
Hello,
This error could be due to several reasons-
-Virus, Malware etc
-Antivirus conflict
-Registry problem
-Bad Driver
-Windows
-Ram
-And lastly HDD
So you need to check thoroughly step by step what is causing problem.

Br.
Infinity Box Team.
  Reply With Quote
Old 08-31-2018, 17:25   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 12
Member: 2843284
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I think it's mostly due to the bad driver) Try to re-install and or update if possible. Sometimes it helps)
  Reply With Quote
Old 08-31-2018, 17:57   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2016
Location: Gsm flashing
Posts: 663
Member: 2521913
Status: Online
Thanks Meter: 216
Quote:
Originally Posted by afghanistanmob View Post
windowse 7 64 bit
I'm using Windows 7 32 bit when I face this problem I update to 10 32 bit that is all
  Reply With Quote
Old 08-31-2018, 19:56   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2016
Location: iran tehran 021
Posts: 887
Member: 2643931
Status: Offline
Sonork: ******
Thanks Meter: 188
Thank you all
But I did all this
But the problem is still there
I just did not test the RAM and hard drive
Can it be recognized that it is corrupted or healthy (RAM & Hard drive) With a special program (Tools)
  Reply With Quote
Old 09-02-2018, 14:55   #10 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 25,256
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 15,716
as a first step you can test RAM with builtin windows RAM test tool.
to test HDD you can use windows builtin tools also, run test with bad blocks check.

also very useful tool to monitor your HDD health at regular base is CrystalDiskInfo - https://crystalmark.info/en/
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to InfinityHelp For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:06.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32045 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO