GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-06-2015, 11:54   #1 (permalink)
No Life Poster
 
rahihimkhan's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Dera Ismail Khan (KPK) Pak
Posts: 2,296
Member: 613449
Status: Offline
Sonork: 100.1614074
Thanks Meter: 559
Qmobile x500 sound problem with telenor sim


Qmobile x500 sound problem with telenor sim


Mic ...spekar and Ringer not working during calling


moblink ..warid ..zong and ufone are working 100% done


i change some sim but same problem with telenor


i full flash with ff and format rest satting but same
  Reply With Quote
Old 11-06-2015, 12:27   #2 (permalink)
No Life Poster
 
JayDi's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 16,384
Member: 462970
Status: Offline
Thanks Meter: 16,207
There is possible some specific problem. Better ask from SP directly.
  Reply With Quote
Old 11-07-2015, 04:18   #3 (permalink)
No Life Poster
 
rahihimkhan's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Dera Ismail Khan (KPK) Pak
Posts: 2,296
Member: 613449
Status: Offline
Sonork: 100.1614074
Thanks Meter: 559
SP directly ?????????????
  Reply With Quote
Old 11-07-2015, 05:18   #4 (permalink)
No Life Poster
 
BISMILLAH MOBILES's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: In My Limit
Posts: 1,296
Member: 610502
Status: Offline
Sonork: 100.1618428
Thanks Meter: 160
Service Provider Directly.....
  Reply With Quote
Old 11-11-2015, 05:26   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Pakistan Peshawar.
Posts: 19
Member: 200761
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Qmobile x500 sound problem with telenor sim

Thats not service provider problem sim works on another
cell phone find problem plzzzz......
  Reply With Quote
Old 11-11-2015, 07:55   #6 (permalink)
No Life Poster
 
pradeep_kus's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: G--vv--/-\--L--i--0--|?
Age: 9
Posts: 2,326
Member: 459784
Status: Offline
Sonork: 100.1592448
Thanks Meter: 1,459
Quote:
Originally Posted by shahabu3 View Post
Thats not service provider problem sim works on another
cell phone find problem plzzzz......
Hello,
So Its Phone Firmware But - Find Fw And Flash It
  Reply With Quote
Old 11-11-2015, 08:30   #7 (permalink)
No Life Poster
 
rahihimkhan's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Dera Ismail Khan (KPK) Pak
Posts: 2,296
Member: 613449
Status: Offline
Sonork: 100.1614074
Thanks Meter: 559
Quote:
Originally Posted by pradeep_kus View Post
Hello,
So Its Phone Firmware But - Find Fw And Flash It

i already flash with ff and rest satting but same
  Reply With Quote
Old 11-11-2015, 08:49   #8 (permalink)
No Life Poster
 
syed tuqeer's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: PAKISTAN
Posts: 8,965
Member: 654997
Status: Offline
Sonork: 1613804(Don't Spam Plz)
Thanks Meter: 3,988
Hello,
post flashing logs.....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 00:24.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26004 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO