GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2011, 11:56   #1 (permalink)
No Life Poster
 
tejas243404's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: india
Age: 35
Posts: 2,696
Member: 725038
Status: Offline
Sonork: 100.1675584
Thanks Meter: 288
rd3510 bilnk prob aatar network prob


rim rd3510 blink problem is OK aafatar network problem & menu problem

pls help me

flash ,,,

lg download program ..

help me
  Reply With Quote
Old 05-06-2011, 12:01   #2 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 37
Posts: 4,263
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,371
Quote:
Originally Posted by chiragmobil2434 View Post
rim rd3510 blink problem is OK aafatar network problem & menu problem

pls help me

flash ,,,

lg download program ..

help me
Hello,
After Blink Repair U Need To Upload Scr Through Lg Download
Lg Download & Flash File You Can Find On Support
Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6150 Network problem, please HELP! ZF Nokia Hardware & Hardware Repair 4 07-06-2004 19:07
My 6150 (5.23) No network after Flashing AboAli Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 01-31-2001 15:56
Can't get Network on my 5110 VK Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 01-18-2001 00:19
5110/6110 after unlocking see only network to which it was locked and ... 2M Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 07-25-2000 01:51
How do I remove a network provider lock? james.bond007 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 03-02-2000 22:59

 



All times are GMT +1. The time now is 11:31.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20716 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO