GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-25-2008, 05:01   #1 (permalink)
No Life Poster
 
sygnal's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 943
Member: 235471
Status: Offline
Thanks Meter: 57
rh 37 6300 pinout "new pcb"




any one can share
  Reply With Quote
Old 04-25-2008, 05:13   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Location: Phil
Age: 43
Posts: 132
Member: 147323
Status: Offline
Thanks Meter: 11
try this one

  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to RCOBBA For This Useful Post:
Old 04-25-2008, 07:53   #3 (permalink)
No Life Poster
 
sygnal's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 943
Member: 235471
Status: Offline
Thanks Meter: 57
Quote:
Originally Posted by RCOBBA View Post
try this one


have you tried it? and success with it?
  Reply With Quote
Old 04-25-2008, 08:07   #4 (permalink)
Banned
 
ricson's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: SWITZERLAND
Age: 50
Posts: 1,563
Member: 18329
Status: Offline
Thanks Meter: 144
try to use a digital tester to check tx rx is correct
  Reply With Quote
Old 04-26-2008, 09:19   #5 (permalink)
No Life Poster
 
sygnal's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 943
Member: 235471
Status: Offline
Thanks Meter: 57
Quote:
Originally Posted by ricson View Post
try to use a digital tester to check tx rx is correct
not work any one can share
  Reply With Quote
Old 04-26-2008, 12:53   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,784
Member: 148515
Status: Online
Thanks Meter: 14,731
hello!

pinout is correct, just try both ways tx/rx (swap wires)
  Reply With Quote
Old 04-27-2008, 06:11   #7 (permalink)
No Life Poster
 
sygnal's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 943
Member: 235471
Status: Offline
Thanks Meter: 57
yup i did but still not conevting
  Reply With Quote
Old 04-27-2008, 11:02   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,784
Member: 148515
Status: Online
Thanks Meter: 14,731
hello!

can you measure voltage on this pins with attached battery?
if they are Tx/Rx- you will see voltages 2.7- 2.9volts
  Reply With Quote
Old 06-29-2008, 11:58   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 46
Posts: 1,184
Member: 95476
Status: Offline
Thanks Meter: 184
6300 rh-37 chinese pinout ok)))))))))))))
Attached Images
File Type: jpg 6300 rh-37 chinese by lader.jpg.JPG (159.6 KB, 785 views)
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to lader For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 06-29-2008, 12:23   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Location: hanoi.vietnam
Posts: 292
Member: 142949
Status: Offline
Thanks Meter: 71
rx , tx for cpu 62xx is 2,8 von (V=)
  Reply With Quote
Old 06-29-2008, 12:49   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Location: hanoi.vietnam
Posts: 292
Member: 142949
Status: Offline
Thanks Meter: 71
to simple more pinouts for cpu 62xx
tesed

vcc 4v
gnd 0v
rx 2,8v
tx 2,8v
  Reply With Quote
Old 07-01-2008, 09:24   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: Bangladesh
Posts: 1,420
Member: 621121
Status: Offline
Thanks Meter: 340
Quote:
Originally Posted by lader View Post
6300 rh-37 chinese pinout ok)))))))))))))
tnx for pinout' fomat ffs successfully & phone ok now but
new firmware detected

log here


CPU: MT6225
high speed boot enabled
chip: 0001C03:000E
boot step size: 0400
Release Power button now !
Boot Done
Initialize...
detecting chip #00 in region #00...
flash: 01227E22202200:18E59F00000000
flash: Amd AMD/Fujitsu std [D 0004x010000 003Ex040000 0004x010000] 16Mb
detecting chip #01 in region #00...
flash: 01227E22202200:18E59F00000000
flash: Amd AMD/Fujitsu std [D 0004x010000 003Ex040000 0004x010000] 16Mb
number of flash chip/regions detected: 02/01
Initialize Done
Set baud...
460800
Set baud Done
Initialize bootcode...
Initialize bootcode Done
Check firmware integrity...
device parameters autodetection in progress..
detecting chip #00 in region #00...
flash: 01227E22202200:18E59F00000000
flash: Amd AMD/Fujitsu std [D 0004x010000 003Ex040000 0004x010000] 16Mb
detecting chip #01 in region #00...
flash: 01227E22202200:18E59F00000000
flash: Amd AMD/Fujitsu std [D 0004x010000 003Ex040000 0004x010000] 16Mb
it's time to stop: 18F09FE518F09FE518F09FE518F09FE518F09FE518F09FE5
number of flash chip/regions detected: 01/01
total flash region size: 01000000
detect device identification#1...
detection phase #1...
detect device identification#1 finished
identification#1 structure: 2nd [enhanced] generation
security area#1 is Ok
security area#1 backup saved: C:\Program Files\InfinityBox\ChineseMiracle\backup_security\i d.FD7BE778.[JIA6300_PCB01_GPRS_MT6225_S00.MAUI_07A_W07_52_MP_V 2.BIN_E70F29F2].rpl
====================
New firmware detected:
JIA6300_PCB01_GPRS_MT6225_S00.MAUI_07A_W07_52_MP_V 2.BIN

- make "Read full flash" operation
- send "backup_system_log_..." file to support: [email protected]
- send flash backup file(s) to support: [email protected]
- include in your e-mail full text from phone back label (phone name etc.)
====================
identification#1 detection finished
device-id: FD7BE778
identification#1 protocol ver: 04
ver. sw1: JIA6300_PCB01_GPRS_MT6225_S00.MAUI_07A_W07_52_MP_V 2.BIN
ver. sw2: MAUI.07A.W07.52.MP.V2, 0DD6F018
ffs offset/size: 00E00000/00200000
detect device identification#2...
detection phase #1...
.
warning: optional information not found,
if phone works well just ignore this warning
detect device identification#2 finished
detecting eeprom/ffs area in 1 chip(s)...
standard eeprom/ffs offset detected: 00E00000
flash: 01227E22202200:18E59F00000000
checking area[00000000]: 00000000-00FFFFFF...
eeprom/ffs found near: 00E40000
Detected eeprom/ffs address is non-standard: 00E40000

Posible reasons:
1. eeprom is Ok but address is non-standard
2. eeprom damaged and can't be detected
3. eeprom is Ok but detected incorrectly (f.e. unknown eeprom structure)

If you are not sure that detected address is correct:
1. press "NO" (and select standard address or terminate current operation)
2. make flash backup for emergency case
3. repeat required operation

Are you sure that detected eeprom address is correct ?
autodetected eeprom/ffs address[00E40000] confirmed by user
detecting eeprom/ffs size...
eeprom/ffs size: 001C0000
ffs chip: 00
eeprom/ffs area: 00000000:00E40000-00FFFFFF
Check firmware integrity Done
Check firmware content...
Check firmware content Done
Backup required data...
reading [eeprom[JIA6300_PCB01_GPRS_MT6225_S00.MAUI_07A_W07_52_MP_V 2.BIN]]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\ChineseMiracle\eeprom[JIA6300_PCB01_GPRS_MT6225_S00.MAUI_07A_W07_52_MP_V 2.BIN]_20080701-125231.B0E.bin
flash: 01227E22202200:18E59F00000000
Backup required data Done
Patch required data...
Patch required data Done
Special operation...
Special operation Done
Write...
Write Done
Finalization...
formatting...
flash: 01227E22202200:18E59F00000000
Finalization Done
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\ChineseMiracle\system_log_FD7BE7 78_JIA6300_PCB01_GPRS_MT6225_S00.MAUI_07A_W07_52_M P_V2.BIN_E70F29F2_20080701-125324.B0X.bin
Finished, time used: 161 sec
Remove/Install battery now !

File system has been modified !
It is need to press and HOLD phone "Power" button
during long time (up to 1 min) to make phone Powered-On !
Attached Images
File Type: jpg RM-37.JPG (94.1 KB, 53 views)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to alamgir80 For This Useful Post:
Old 09-13-2008, 11:24   #13 (permalink)
No Life Poster
 
serseg.gsm's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: there
Age: 15
Posts: 828
Member: 77394
Status: Offline
Thanks Meter: 117
big thanks

Quote:
Originally Posted by lader View Post
6300 rh-37 chinese pinout ok)))))))))))))


thank you very much bro , i have similiar pcb 100000%

i am gona test it right now.
  Reply With Quote
Old 09-13-2008, 15:51   #14 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 3,566
Member: 437195
Status: Offline
Thanks Meter: 1,733
Exclamation

Quote:
Originally Posted by lader View Post
6300 rh-37 chinese pinout ok)))))))))))))


this pinout not that fone.
  Reply With Quote
Old 10-31-2008, 16:22   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 10
Member: 548090
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Post

Quote:
Originally Posted by lader View Post
6300 rh-37 chinese pinout ok)))))))))))))
thanks bro but whichone rx n tx
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I need pinout nokia 6300 rh-37 MOURAD™ Multi-box LITE 7 10-08-2008 12:53
6300 rh-37 pinouts bart simms Infinity-Box 3 09-13-2008 15:16
6300 rh-37 new tested pinouts bart simms Infinity-Box 2 09-13-2008 10:51
do not scan pinout 6300 use pin nokia rh-37 Tamansu SpiderMan 0 01-04-2008 04:23

 



All times are GMT +1. The time now is 13:43.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.58880 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO