GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-11-2012, 16:54   #1 (permalink)
Kot
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2002
Location: Armenia
Age: 42
Posts: 304
Member: 15440
Status: Offline
Thanks Meter: 15
S-Color C3 can't repair IMEI???


HI!! I have S-Color C3 4 Sim phone ... succesfully repaired 1 & 2 IMEIs but can't repair 3 & 4 here is the log:

COM4 [VCP0] selected
module v4.13
Device: _Autodetect MT6253 NOR
Checking data, wait...
advanced flash detection disabled
Action: "repair imei"
imei write method: mode-3
imei write channel: imei #3 for triple sim CPU
new imei: 363297005076735
ffs/eeprom backup enabled, it may takes several minutes !
====> Boot ...
Press and HOLD Power button now !
19200 fixed
Connecting, wait...
Initializing [6253:8A04:8A00]...
CPU: MT6253
high speed boot On
chip: 0000:0000:000F
status: FF
boot packet size: 0400
Release Power button now !
in case of initial connection problem: on/off "Boot baudrate autoselect"
Boot Fail
Finished, time used: 12 sec
Remove/Install battery now !


It's possible to fix this?? THX
  Reply With Quote
Old 02-12-2012, 18:11   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 25,299
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 15,731
hello!

try to write IMEI#3, IMEI#4 in mode-1 or mode-2.
post here logs
  Reply With Quote
Old 02-13-2012, 09:56   #3 (permalink)
Kot
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2002
Location: Armenia
Age: 42
Posts: 304
Member: 15440
Status: Offline
Thanks Meter: 15
When selecting IMEI#3 software says "Use mode-3 only", with IMEI#4 saying succesful but in the phone no IMEI shows.
  Reply With Quote
Old 02-13-2012, 21:46   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 25,299
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 15,731
hello!

we will double check our software
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Working IMEI changed phone? Barjo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 03-01-2015 11:49
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 21:09
Nokia 51xx/61xx imei changer ver. 1.10?????? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 04-06-2012 17:22
6110 imei changer !!!!!! Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 11-21-2011 01:44

 



All times are GMT +1. The time now is 02:48.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25220 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO