GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-20-2010, 19:20   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 14
Member: 478839
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thumbs down send+receive ..........iso7816 error........


only unlocking 2905 unlocking ok but next time just relounch application give me this error......send+receive ..........iso7816 error........

this is my dongle info......

Identification: cdma
Dongle serial No (S/N): xxxxxxxxx
Firmware version: 0118.02
"UK edition" status: Off
Last launched application: 0026 v.0119
Active modules:
- 01: cdma
Support area: Infinity-Box - About
- Username: xxxxxxx
- Password: xxxxxxxx
Dongle key: ..............
Dongle [0148D940] identification data is damaged, error code #31
Dongle is blocked: strange user's activity detected, be more careful next time.
Dongle parameters checksum: 92422A


this is reply form infinity help.

i understand your problem.
this programm is just launched and we dont have remote repair service.
this will take a while, please be patient...

how much time to be patient .........i am user of this best box for last 4 year....i never wan'ts to buy another box please fix it ......
  Reply With Quote
Old 08-20-2010, 21:02   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 25,548
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 50,586
Please, post here one more reply that you have got from me !
Waiting my reply and your answer...

I do not want to repair your dongle without your HONEST explanation what you have tried to do with box !
I know why it was blocked but I want to hear your answer !

My advice: in future you must never ignore messages from supporters !
Do not try to play games with us due to we always know what we are doing and we always ready to post for public access all our discussions with users.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 08-21-2010, 10:52   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 14
Member: 478839
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by YellowBoss View Post
Please, post here one more reply that you have got from me !
Waiting my reply and your answer...

I do not want to repair your dongle without your HONEST explanation what you have tried to do with box !
I know why it was blocked but I want to hear your answer !

My advice: in future you must never ignore messages from supporters !
Do not try to play games with us due to we always know what we are doing and we always ready to post for public access all our discussions with users.
dear sir,

i am not a programer so i can play with cdma dongle
i am using vista with cdma software and just unlock 2905 virgin mobile i am using infinity with 4 year i never tell u any problem because i never faced this was first time i face i hv activated it just near about 2 month
i love infinity so i never thought any other cdma tool infinity has great update .

that time when dongle crush other software was also runing in other port
spiderman infinitybox cdma dongle and ufs hwk cdma dongle was inserted in spiderman usb out due to shortage of front usb port ok..............

thanks for good support........
  Reply With Quote
Old 08-21-2010, 10:52   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,580
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,662
hello!

i was a person who answered this email and i can confirm:
before we make clear what happend with this dongle- there will be no repairs.
So i suggest you to answer emails which you get from us.
and if box was blocked becuase of attempt to hack- this "patient time" will be Forever

Please expalne, if you already receiving personal support over Email- why start this tread here?!?
  Reply With Quote
Old 02-24-2011, 10:37   #5 (permalink)
Product Supporter
 
rajeshchiyyan's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: MobilesFactory,trichy,TN,India
Age: 29
Posts: 1,523
Member: 1347585
Status: Offline
Sonork: 100.1596390
Thanks Meter: 467
Donate money to this user
Thumbs up me too same problem sir ..

Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
hello!

i was a person who answered this email and i can confirm:
before we make clear what happend with this dongle- there will be no repairs.
So i suggest you to answer emails which you get from us.
and if box was blocked becuase of attempt to hack- this "patient time" will be Forever

Please expalne, if you already receiving personal support over Email- why start this tread here?!?

my dongle is working fine but now iso 7816 error ...
  Reply With Quote
Old 02-24-2011, 10:56   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 25,548
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 50,586
Quote:
Originally Posted by rajeshchiyyan View Post
my dongle is working fine but now iso 7816 error ...
Use DongleManager
Read Dongle S/N (serial number) and send full box details and EXPLANATION WHAT WAS HAPPENED WITH BOX to [email protected]
  Reply With Quote
Old 04-22-2011, 14:29   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Member: 372525
Status: Offline
Thanks Meter: 36
FSCard.ini file paste in C:\InfinityBox\cdma02
  Reply With Quote
Old 05-10-2011, 14:31   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2007
Location: india.china
Posts: 285
Member: 462514
Status: Offline
Sonork: 100.1596836
Thanks Meter: 602
very good share bro,thanks
  Reply With Quote
Old 07-22-2011, 07:51   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Age: 32
Posts: 17
Member: 1487152
Status: Offline
Sonork: 100.1607484
Thanks Meter: 0
thanks sir promblem solve
  Reply With Quote
Old 08-04-2011, 01:14   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 138
Member: 462166
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Hello please i just but an infinity best from a reseller and now am trying to use it it tell me Send+receive error.ISO7816 error. Help meeeeeeeeeeeee
  Reply With Quote
Old 08-04-2011, 09:33   #11 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 37
Posts: 4,263
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,371
Quote:
Originally Posted by yoyor View Post
Hello please i just but an infinity best from a reseller and now am trying to use it it tell me Send+receive error.ISO7816 error. Help meeeeeeeeeeeee
Hello,
Please Use Search Button Before Posting

cdma tool error

Wbr
<<<Megatron>>>
  Reply With Quote
Old 11-05-2011, 14:51   #12 (permalink)
Freak Poster
 
totalmanish's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: akola
Posts: 451
Member: 336192
Status: Offline
Thanks Meter: 52
thanks boss good work........
  Reply With Quote
Old 12-06-2011, 12:48   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 21
Member: 1085219
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Thanks Team Infinity...>>>Card Problem ".send+receive ..........iso7816 error........"

solve 1x6 hours .....
  Reply With Quote
Old 10-22-2014, 17:45   #14 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 25,548
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 50,586
Quote:
Originally Posted by vicky150782 View Post
sir my card no 0338F06C7A infinity best not open show error send=recieve error iso7816 error so plz reply and me a solution
Hello,

- Download "DongleManager" software
http://server1.infinity-box.com/down...gleManager.rar

- Run DongleManager.exe

- Select "Infinity-Box" or "BEST Tool" or "CDMA Tool" (depends on your Box/Dongle type)

- Read Box/Dongle serial number (S/N)

- Send problem description and full text with Box/Dongle details to [email protected]
  Reply With Quote
Old 07-29-2015, 06:33   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 22
Member: 1515480
Status: Offline
Thanks Meter: 7
send+receive ..........iso7816 error........
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 12:26
My 5110 v5.11 have a strange error.., it resets it self every 60second luuk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 24 08-11-2006 15:29
The multiple errors of Winlock ... ??? Genata Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-20-1999 19:12
error (1002) simlock3.dll winopen fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-28-1999 15:57

 



All times are GMT +1. The time now is 00:44.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.41140 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO