GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2009, 08:40   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ehsas_ghum's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ena Neray Na Ho Dildar Ve
Age: 33
Posts: 1,789
Member: 171512
Status: Offline
Thanks Meter: 1,034
Thumbs up Sfr 341 touch screen problem


SFR 341 TOUCH SCREEN PROBLEM TRY WITH CHINES MIRACEL BUT NOTHING

==== log: [12/6/2009 12:28:01 PM] ====
COM6 [VCP0] selected
module v3.00
Action: touchscreen calibration
How to calibrate touchscreen:
- for this operation you need to have full flash backup from phone
- if you have full flash backup already press "Yes", select full flash file and follow instructions given by software
- if you do not have full flash backup yet press "No", read full flash and repeat calibration procedure

Do you have full flash backup ?
Loading file v.02...
ZTEMT25_07A_PCB01_GPRS_MT6225_S00.X760_Z3_EFPSY_B0 7A105__fullflash_20091206-122737.B0M.bin loaded
ffs/eeprom record offset detected
ffs/eeprom record size detected
ffs/eeprom record offset detected
ffs/eeprom record size detected
Model: Autodetect 6205-6227 NOR
Checking data, wait...
Phone should be Switched OFF !
Press and HOLD Power button now !
19200 autodetect
Initializing [6225:8A03:8A00]...
CPU: MT6225
high speed boot On
chip: 0001:F503:0005
status: FF
Connecting at 19200, wait...
error: can not finalize test mode
repeat operation and HOLD phone "Power" button long time !
error: operation failed !
Finished, time used: 80 sec
Remove/Install battery now !


INFINTY TEAM PLZ MAKE THIS SOULTION R TELL US HOW CAN V REPAIR THIS
THANKS
  Reply With Quote
Old 12-06-2009, 18:46   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,921
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,397
Hello,

1. make full flash backup for emergency case
2. make "format ffs" in complete mode
3. power-on phone
4. power-off phone
5. make calibration procedure again and press and HOLD phone Power button for a long time
  Reply With Quote
Old 12-07-2009, 08:29   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ehsas_ghum's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ena Neray Na Ho Dildar Ve
Age: 33
Posts: 1,789
Member: 171512
Status: Offline
Thanks Meter: 1,034
Hi team this set is come with dead conditon n i already format with complete mode n after this set on at calibration mode i try to again this but nothing
plz do fast this
thanks
  Reply With Quote
Old 12-07-2009, 12:19   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,921
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,397
Hello,
Are you sure that touchscreen is damaged and it's impossible to calibrate it by ordinary way ?

Also, you can try to flash phone with other flash files (select newer one), probably this may helps.
If phone still can not enter in test mode after flashing it may be some kind of hardware problem (I am not sure but it may be so).
  Reply With Quote
Old 12-07-2009, 13:38   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ehsas_ghum's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ena Neray Na Ho Dildar Ve
Age: 33
Posts: 1,789
Member: 171512
Status: Offline
Thanks Meter: 1,034
Hi team i 100% think this is a softwear problem bcoz there is no option its own soft
i try at chines miracel n he give error
so plz make this soultion in his own module
thanks alot
  Reply With Quote
Old 12-07-2009, 16:03   #6 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,921
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,397
Quote:
Originally Posted by ehsas_ghum View Post
Hi team i 100% think this is a softwear problem bcoz there is no option its own soft
i try at chines miracel n he give error
so plz make this soultion in his own module
thanks alot
Hello,

If it's impossible to connect phone with test-mode (that is required for calibration) it may be a problem with hardware but not with software.

You told that set comes to you in dead condition.
Ask your customer first - why it become dead ?
  Reply With Quote
Old 12-08-2009, 08:46   #7 (permalink)
No Life Poster
 
ehsas_ghum's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ena Neray Na Ho Dildar Ve
Age: 33
Posts: 1,789
Member: 171512
Status: Offline
Thanks Meter: 1,034
Thumbs up Simple duestion

Quote:
Originally Posted by infinitysupport View Post
hello,

if it's impossible to connect phone with test-mode (that is required for calibration) it may be a problem with hardware but not with software.

You told that set comes to you in dead condition.
ask your customer first - why it become dead ?

hi team which set comes with touch screen comes to softwear conditon like restart with sim then v need to formate it
after sucessful formate set is alive with touch screen calibration n v do touch screen manully
so try with ok calibration set n tell me about this

thnaks alot
  Reply With Quote
Old 01-13-2010, 22:31   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Montpellier
Age: 34
Posts: 8
Member: 1208273
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Question Need Unlock code for SFR 341 Manufactured by ZTE :)

Model: SFR 341 Black
Sell by: SFR France
Manufactured by: ZTE
N° IMEI: xxx
Operator: SFR France
Operator needed on this phone: ORANGE France

I would like to have an unlock code for this phone pls

well, waiting your answers soon - Dans l'attente de votre réponse
Cordialy.

Last edited by InfinitySupport; 01-15-2010 at 15:35. Reason: imei deleted
  Reply With Quote
Old 01-15-2010, 15:35   #9 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,921
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,397
Quote:
Originally Posted by Sean Mayers View Post
Model: SFR 341 Black
Sell by: SFR France
Manufactured by: ZTE
N° IMEI: xxx
Operator: SFR France
Operator needed on this phone: ORANGE France

I would like to have an unlock code for this phone pls

well, waiting your answers soon - Dans l'attente de votre réponse
Cordialy.
Please, next time post your messages in correct forum section.
Here is NOT a free code request forum, here is Infinity-Box support forum.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Curious: Touch screen is not working and is not touch screen problem trentini iPhone 2 / iPhone 3G / iPhone 3GS 2 09-04-2009 17:23
htc touch elf touch screen problem worldwidemovil HTC & PDA WM( With Touchscreen) 2 05-23-2009 15:28
infinity team still the same problem touch screen problem A8+ plz check jcjibz2 Infinity-Box 10 07-27-2008 10:50
p900 touch screen problem maxtreme Sony Ericsson 17 10-05-2005 05:44
se p800 touch screen problem baraka42 UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 6 02-17-2004 08:45

 



All times are GMT +1. The time now is 09:39.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37883 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO