GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2008, 17:54   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 407
Member: 302843
Status: Offline
Thanks Meter: 111
sigmatel s4 no network


sigmatel s4 no network help
  Reply With Quote
Old 10-15-2008, 20:28   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,484
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,630
hello!

how this happend?
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 06:32   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 407
Member: 302843
Status: Offline
Thanks Meter: 111
only emergency show.
  Reply With Quote
Old 10-17-2008, 16:33   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,484
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,630
hello!

is this result of some software operations?
  Reply With Quote
Old 10-17-2008, 18:24   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 407
Member: 302843
Status: Offline
Thanks Meter: 111
i flash the phone but not work???????????????????
  Reply With Quote
Old 10-17-2008, 18:33   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,484
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,630
Quote:
Originally Posted by mahesh123 View Post
i flash the phone but not work???????????????????
hello!

without sim card can you call 112?
  Reply With Quote
Old 10-18-2008, 10:31   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 407
Member: 302843
Status: Offline
Thanks Meter: 111
.
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
hello!

without sim card can you call 112?
no..................................
  Reply With Quote
Old 10-18-2008, 15:44   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,484
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,630
hello!

if phone do not call 112 without sim card inserted- in most cases this is a fault of power amplifier (PA)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinityHelp For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flight Mode to Dual Sim Mode in Sigmatel S4? priyoghosh Chinese Models & Cloned Phones 82 09-16-2013 12:23
sigmatel s30 no network or low network.Plz help.... jana1_2008 Chinese Models & Cloned Phones 2 09-07-2009 09:00
Sigmatel S3 no network & white screen .:SARCAR:. Chinese Models & Cloned Phones 4 06-09-2009 12:09
Sigmatel s90 no network can anybody help plese. debmobile Infinity-Box 1 10-15-2008 12:38
sigmatel S4 no ringer sound .:SARCAR:. Chinese Models & Cloned Phones 0 09-17-2008 12:22

 



All times are GMT +1. The time now is 16:16.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32937 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO