GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-07-2008, 16:44   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 55
Posts: 733
Member: 185776
Status: Offline
Thanks Meter: 73
Sigmatel s90 fm flightmode


SIGMATEL S90 FM MODEL Phone very often going to flight mode.After formate its ok.Is there any codes to reset phone?
  Reply With Quote
Old 09-07-2008, 16:56   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: COME & MADE GREEN WORLD
Posts: 3,092
Member: 771937
Status: Offline
Sonork: 100.1605717
Thanks Meter: 1,051
Quote:
Originally Posted by cellbhai View Post
SIGMATEL S90 FM MODEL Phone very often going to flight mode.After formate its ok.Is there any codes to reset phone?
symple format in safe mode. your set will be ok.
  Reply With Quote
Old 09-08-2008, 00:20   #3 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,857
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,298
Do not forget to restore original imei after "format" operation.
  Reply With Quote
Old 09-19-2008, 12:16   #4 (permalink)
No Life Poster
 
rajtelecom's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: india
Age: 43
Posts: 880
Member: 446363
Status: Offline
Sonork: 1577571:rajtelecom
Thanks Meter: 216
with out sim *#3646633#
you wil get eng menu
option 5 misc
option 6 assert testing
now menu will open
u select dual mode

dont forget to thank me
  Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to rajtelecom For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-19-2008, 12:24   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 56
Member: 538223
Status: Offline
Thanks Meter: 2
flash mobile contact 9895134046
  Reply With Quote
Old 09-20-2008, 10:52   #6 (permalink)
No Life Poster
 
rajtelecom's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: india
Age: 43
Posts: 880
Member: 446363
Status: Offline
Sonork: 1577571:rajtelecom
Thanks Meter: 216
Quote:
Originally Posted by abbasp View Post
flash mobile contact 9895134046

nor nesesari for flash for this problem
  Reply With Quote
Old 09-20-2008, 23:33   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 358
Member: 700012
Status: Offline
Thanks Meter: 23
just format safemode dont flash
  Reply With Quote
Old 09-23-2008, 02:55   #8 (permalink)
No Life Poster
 
rajtelecom's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: india
Age: 43
Posts: 880
Member: 446363
Status: Offline
Sonork: 1577571:rajtelecom
Thanks Meter: 216
don't format or dont flash just
with out sim *#3646633#
you wil get eng menu
option 5 misc
option 6 assert testing
now menu will open
u select dual mode

dont forget to thank me
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to rajtelecom For This Useful Post:
Old 09-26-2008, 10:26   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Location: Australia
Posts: 32
Member: 769592
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Quote:
Originally Posted by rajtelecom View Post
don't format or dont flash just
with out sim *#3646633#
you wil get eng menu
option 5 misc
option 6 assert testing
now menu will open
u select dual mode

dont forget to thank me
Thanks Brother for your Kind support
  Reply With Quote
Old 09-26-2008, 12:31   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Abussabah's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Malappuram. INDIA
Posts: 817
Member: 412813
Status: Offline
Sonork: 100.1594692
Thanks Meter: 276
Donate money to this user
in asert there is no option to select dual mode
  Reply With Quote
Old 09-26-2008, 12:41   #11 (permalink)
Freak Poster
 
vijeeshkannur's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: KERALA,INDIA
Age: 34
Posts: 297
Member: 597241
Status: Offline
Sonork: 100.1575009
Thanks Meter: 85
dual mode option not present in assert testing

after pressing assert testing

u can open menu (if s90 set is in flight mode,u cant open menu)and select settings menu in that there is option dual mode settings
then select dual mode u may sort out ur problem
  Reply With Quote
Old 11-03-2008, 06:52   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4
Member: 862380
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thx all of u for give me solution
  Reply With Quote
Old 11-03-2008, 18:21   #13 (permalink)
No Life Poster
 
mobilepoint's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 554
Member: 201343
Status: Offline
Thanks Meter: 26
In 5th setting i do 1 setting on. The phone was power of in 3 seconds.now it will dead. Please help me...
  Reply With Quote
Old 11-03-2008, 18:30   #14 (permalink)
No Life Poster
 
mobilepoint's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 554
Member: 201343
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  Reply With Quote
Old 11-03-2008, 19:12   #15 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 3,566
Member: 437195
Status: Offline
Thanks Meter: 1,733
Exclamation

Quote:
Originally Posted by rajtelecom View Post
with out sim *#3646633#
you wil get eng menu
option 5 misc
option 6 assert testing
now menu will open
u select dual mode

dont forget to thank me
this solution is good.but not working all s90 sigmatel mobiles.
i has been test and then posting.
format phone and solve problem.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Shakeel_pattoki For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sigmatel s90 dhiraj_telecom Chinese Models & Cloned Phones 18 06-23-2009 03:59
sigmatel s90 forrmeting code ~:Sujyot GSM Zone:~ SpiderMan 3 10-09-2008 17:58
sigmatel s90 SATISH Infinity-Box 2 09-20-2008 10:28
sigmatel s90 dhiraj_telecom Chinese Models & Cloned Phones 1 09-12-2008 16:32
Sigmatel S90 SATISH Chinese Models & Cloned Phones 1 08-27-2008 14:29

 



All times are GMT +1. The time now is 04:53.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37781 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO