GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-29-2007, 14:18   #1 (permalink)
No Life Poster
 
.:M@ster:.'s Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 814
Member: 275861
Status: Offline
Sonork: 100.111
Thanks Meter: 166
some j120i can,t be unlocked


hi sir am trying to unlock smoe j120i i have done 10 pieces but now with some pieces getting error and after this error when i put sim inside the phone it show phone not authorized . any help ll be apriciated. thx
  Reply With Quote
Old 10-29-2007, 15:18   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
If you want to get help you must explain the problem so detailed as possible and include Log.

Also you can try to press "Repair" button in software.
  Reply With Quote
Old 10-31-2007, 12:08   #3 (permalink)
No Life Poster
 
.:M@ster:.'s Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 814
Member: 275861
Status: Offline
Sonork: 100.111
Thanks Meter: 166
ok sir here is log

COM3 selected
Device: Sony-Ericsson J120i
"advanced chip detection" active
Action: unlock
Checking data, wait...
Boot...
Phone should be Switched OFF !
Press Power button now !
loading...
Boot Done
Check connection...
Check connection Done
Set baud...
Set baud Done
Check flash...
flash: 208814FFFFFFFF:20881400000000
flash: ST Intel std [def 003Fx010000 0008x002000] 4Mb
version sw: 100C-000
version sw: MLD-5-
Check flash Done
Check parameters...
reading Sony-Ericsson J120i_eeprom_calibration-1...
file saved: backup_Sony-Ericsson J120i_eeprom_calibration-1_20071031-120153.6AE.bin
Check parameters Done
Check data...
Check data Done
Writing...
error: no locks present or unknown eeprom structure
Writing Fail
Finished, time used: 11 sec
Remove/Install battery now !
  Reply With Quote
Old 10-31-2007, 12:10   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.:M@ster:.'s Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 814
Member: 275861
Status: Offline
Sonork: 100.111
Thanks Meter: 166
ok sir here is log plz tell mi what to do

COM3 selected
Device: Sony-Ericsson J120i
"advanced chip detection" active
Action: unlock
Checking data, wait...
Boot...
Phone should be Switched OFF !
Press Power button now !
loading...
Boot Done
Check connection...
Check connection Done
Set baud...
Set baud Done
Check flash...
flash: 208814FFFFFFFF:20881400000000
flash: ST Intel std [def 003Fx010000 0008x002000] 4Mb
version sw: 100C-000
version sw: MLD-5-
Check flash Done
Check parameters...
reading Sony-Ericsson J120i_eeprom_calibration-1...
file saved: backup_Sony-Ericsson J120i_eeprom_calibration-1_20071031-120153.6AE.bin
Check parameters Done
Check data...
Check data Done
Writing...
error: no locks present or unknown eeprom structure
Writing Fail
Finished, time used: 11 sec
Remove/Install battery now !
  Reply With Quote
Old 10-31-2007, 18:22   #5 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,624
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,077
Probably eeprom damaged or something like this.
Just use "Repair" button and everything should be Ok.
  Reply With Quote
Old 11-01-2007, 13:28   #6 (permalink)
No Life Poster
 
.:M@ster:.'s Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 814
Member: 275861
Status: Offline
Sonork: 100.111
Thanks Meter: 166
ok sir i tryied to repair but its same after repairing. so where is problem sir . help plz. thx
  Reply With Quote
Old 11-01-2007, 18:37   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,269
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 13,922
hello!

please post a log of "repair" operation
  Reply With Quote
Old 11-01-2007, 21:56   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 321
Member: 621936
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by ::blufmaster:: View Post
ok sir i tryied to repair but its same after repairing. so where is problem sir . help plz. thx

if "repair" not work you must write "repair eeprom" file and then make "repair" procedure again and phone will be 100% Ok. I have made several pcs by myself !
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new zong with tourch can,t be unlock pakmobiles FuriousGold 3 03-29-2010 16:26
★★Post here all unlocked HTC PHONES that can NOT be unlocked via HTC FACTORY CODES★★ BaNgErS PolarBox 3 0 01-13-2010 20:58
some one can help me unlock blackbeery locked with verizon canda motaz alrnuti BlackBerry (RIM) 3 09-05-2009 14:45
some one can help me unlock blackbeery locked with verizon canda motaz alrnuti Various 2 09-03-2009 22:06
some one can help me unlock Blackbeery locked with Verizon canda motaz alrnuti Various 2 09-03-2009 00:17

 



All times are GMT +1. The time now is 05:08.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33097 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO