GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-29-2005, 13:59   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Age: 69
Posts: 349
Member: 163019
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Strange Problem With Panasonic A102


Hello,
I got a locked A102,i unlocked it and after that,it only stopped on logo panasonic.

I tried pressing power button for some minutes,but same problem.
I thought flashing it would make it better,but now it does not power up.

I tried to flash it with different versions,it flashes okay with no error,but at the end of it all,it does not switch on still.

What can i do?
  Reply With Quote
Old 09-29-2005, 16:54   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,728
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,235
Hi,

Check battery, it can be empty now.
Try to make "eeprom repair".
Check old posts. It can be that you need to open phone, remove internal battery for some time and then put it back.
  Reply With Quote
Old 09-30-2005, 08:09   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Age: 69
Posts: 349
Member: 163019
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport
Hi,

Check battery, it can be empty now.
Try to make "eeprom repair".
Check old posts. It can be that you need to open phone, remove internal battery for some time and then put it back.
Thanks infinity team,
How do i eeprom repair?
Please advise.
  Reply With Quote
Old 09-30-2005, 09:02   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Mansoor's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Dubai
Posts: 1,589
Member: 45561
Status: Offline
Thanks Meter: 59
You might be flashing it with wrong flash files use all the three files to make your phone live again itl worked for me that way
  Reply With Quote
Old 09-30-2005, 09:05   #5 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,728
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,235
Hi,

Pls, check "Documentation" folder inside Infinity A100 software.

Quote:
Originally Posted by AbdulKadir
Thanks infinity team,
How do i eeprom repair?
Please advise.
  Reply With Quote
Old 09-30-2005, 11:17   #6 (permalink)
Freak Poster
 
fbs9595's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 251
Member: 59562
Status: Offline
Thanks Meter: 4
you should remove watch pile for fiew min and put it and your phone work perfectly tel me result
  Reply With Quote
Old 09-30-2005, 11:33   #7 (permalink)
Freak Poster
 
fbs9595's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 251
Member: 59562
Status: Offline
Thanks Meter: 4
next time to unlock pan a 1xx put this code *01763*737381"
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange problem with 6101 phone! swtichin on with cable but not with battery??? ReyTech Nokia Hardware & Hardware Repair 0 08-01-2006 14:06
Strange problem with MYX5-2T not all networks are working after unlock with sws-sag lobalt ARM9 BASED M62 / M62+ 11 11-21-2005 23:47
Strange problem with MYX5 not all networks are working after unlock with sws-sag lobalt ARM9 BASED M62 / M62+ 8 06-20-2005 21:53
.: Strange Problem with T610 power on with p-supply but never with battrey :. Jani-Jan Sony Ericsson Hardware Repair 5 05-25-2004 16:31
Help!Strange problem with language with V50! Bogi Motorola Old Legacy (EMMI) 1 06-21-2002 18:03

 



All times are GMT +1. The time now is 09:46.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42971 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO