GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2007, 15:29   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Age: 69
Posts: 349
Member: 163019
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Strange Problem With Vk530


Hello,

Please advise on this.

I have a VK530 which was asking for password.

I reset settings with infinity box but phone now says NO SERVICE.
initially it was okay.

I have written back imei but still the same problem, NO SERVICE.

Please advise.
  Reply With Quote
Old 05-02-2007, 15:35   #2 (permalink)
No Life Poster
 
mint centre's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: work
Age: 7
Posts: 959
Member: 195993
Status: Offline
Sonork: 100.1653595
Thanks Meter: 128
@ABDULKADIR

sounds like hardware fault...
check for any broken components?
regards


THE KOP...
  Reply With Quote
Old 05-02-2007, 16:56   #3 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
@AbdulKadir
also you can try to use repair eeprom files and check band
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange problem with 6101 phone! swtichin on with cable but not with battery??? ReyTech Nokia Hardware & Hardware Repair 0 08-01-2006 15:06
problem with VK530 ps2659 Phone Unlocking Codes & Maps 0 06-03-2006 21:15
Strange problem with MYX5 not all networks are working after unlock with sws-sag lobalt ARM9 BASED M62 / M62+ 8 06-20-2005 22:53
.: Strange Problem with T610 power on with p-supply but never with battrey :. Jani-Jan Sony Ericsson Hardware Repair 5 05-25-2004 17:31
Help!Strange problem with language with V50! Bogi Motorola Old Legacy (EMMI) 1 06-21-2002 19:03

 



All times are GMT +1. The time now is 00:09.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23804 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO