GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2017, 06:56   #1 (permalink)
No Life Poster
 
pintu_das's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Narsingdi, Dhaka, Bangladesh
Age: 23
Posts: 1,822
Member: 2325851
Status: Offline
Sonork: 100.1680491
Thanks Meter: 1,822
Donate money to this user
symphony L100 bootint problem


Symphony L100 SCI CPU PROBLEM



please take a look at this


thanks everyone
Code:
sci cpu but boot not detected
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pintu_das For This Useful Post:
Old 11-18-2017, 09:34   #2 (permalink)
No Life Poster
 
pintu_das's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Narsingdi, Dhaka, Bangladesh
Age: 23
Posts: 1,822
Member: 2325851
Status: Offline
Sonork: 100.1680491
Thanks Meter: 1,822
Donate money to this user
please give me any solution

please help me sir..........
  Reply With Quote
Old 11-20-2017, 12:02   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Feb 2013
Location: Gopalgong
Posts: 51
Member: 1887807
Status: Offline
Sonork: eti2003
Thanks Meter: 25
i face this problem .need solutiom
  Reply With Quote
Old 11-20-2017, 13:10   #4 (permalink)
No Life Poster
 
gracy_elec's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSM WORLD
Posts: 1,977
Member: 118520
Status: Offline
Thanks Meter: 3,279
Quote:
Originally Posted by pintu_das View Post
Symphony L100 SCI CPU PROBLEM



please take a look at this


thanks everyone
Code:
sci cpu but boot not detected
YOUR PHONE CPU IS SPD SC6531 SO TRY IN NEW SETUP AND SELECT SECOND OPTION AND POST RESULT
LINK : Infinity-Box Chinese Miracle SCR/SPD-RDA v1.01 - SC6531E support and more

GOOD LUCK
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gracy_elec For This Useful Post:
Old 12-16-2017, 08:33   #5 (permalink)
No Life Poster
 
pintu_das's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Narsingdi, Dhaka, Bangladesh
Age: 23
Posts: 1,822
Member: 2325851
Status: Offline
Sonork: 100.1680491
Thanks Meter: 1,822
Donate money to this user
solve my problem with scr sir


this cpu is SC5631A
  Reply With Quote
Old 02-24-2018, 11:38   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 2
Member: 2240802
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Select 6531 REV:C300
Port Speed 460800
Start Oparation
Boot Key Home Button.

1. Power off device
2. Press and hold BootKey or use BootCable
3. Insert cable and battery in device!

Wait for device ...

Device Connected!
BootVersion : SPRD3
BootSource : InternalLibrary
BootVersion : Spreadtrum Boot Block version 1.2
Port speed : 460800
FDL Flash : Control transfered!

Boot Done!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to symphonyw6811 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 22:57.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.20670 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO