GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2007, 22:55   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 175
Member: 482554
Status: Offline
Thanks Meter: 16
for Team Infinity-box new firmware motorola c139, c115 y c122


I have two new motorola c139 version 1323 and c139 v1324, infinity does not open the bands to him direct, are boxes like motorocker that it makes direct. that it passes with the support of this box this remaining, we needed but support for c139, c115 and c122 for America, we needed that it with no need makes it direct of testpoin.

I wait for quick answer
  Reply With Quote
Old 07-01-2007, 23:24   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,902
hello!

this is not true. infinity makes direct all possible versions.
if you cant unlock direct with infinity- all other programs will fail also.
in this case- need to cut track
  Reply With Quote
Old 07-19-2007, 17:36   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 175
Member: 482554
Status: Offline
Thanks Meter: 16
I need the flash the motoola c122 in Spanish, when they are going to have support infinity for this version of America.
  Reply With Quote
Old 07-19-2007, 19:02   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,902
hello!

we have serveral software versions with Spanish for motorola c122 on our support site
  Reply With Quote
Old 07-22-2007, 01:33   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 506
Member: 167420
Status: Offline
Thanks Meter: 19
mr infinity box this is true some motorola c115 not unlocking for example : c139 of colombia movistar , c122 of tigo colombia , and c139 movistar colombis
  Reply With Quote
Old 07-22-2007, 10:25   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,902
hello!

new versions of firmware/PCB need cut track to make connection with software. if you cut track and it is still possible to power ON phone- this means removing ball from leg N1 is needed
  Reply With Quote
Old 07-26-2007, 02:06   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 506
Member: 167420
Status: Offline
Thanks Meter: 19
exelent suport simpl the best taqnkyou for read the
i dont anderestant the :N1is needed
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Infinity box new firmware detected debmobile Infinity-Box 7 12-01-2008 13:45
Infinity box new firmware detected debmobile Infinity-Box 2 11-21-2008 15:14
Infinity box new firmware detected debmobile Infinity-Box 2 11-21-2008 15:14
Chinese Video Manual For All Infinity-Box New Users... .:Nadim:. Infinity-Box 2 11-14-2007 16:57
For Infinity Support - new lang pack C139 CZ Unlocker Infinity-Box 12 04-21-2006 12:07

 



All times are GMT +1. The time now is 10:33.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31937 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO