GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-25-2009, 18:54   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2008
Location: some pleace
Posts: 57
Member: 820119
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Exclamation to TEAM INFINITY please help


dear team, my box infinity its missing stolen by some one,
i am so confused what should i do. my questions is

1. can INFINITY TEAM BLOCKED that DONGLE to not be in use..???

2. can TEAM INFINITY read SERIAL DONGLE if he login to you suport web
or knowing where he is,by IP addres where he is pleace to login.??

3. can TEAM INFINITY report to me when you team knowing if he login.??

please give me a slution for this trouble..???
  Reply With Quote
Old 08-25-2009, 19:26   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 38,004
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,482
Quote:
Originally Posted by yugichest View Post
dear team, my box infinity its missing stolen by some one,
i am so confused what should i do. my questions is

1. can INFINITY TEAM BLOCKED that DONGLE to not be in use..???

2. can TEAM INFINITY read SERIAL DONGLE if he login to you suport web
or knowing where he is,by IP addres where he is pleace to login.??

3. can TEAM INFINITY report to me when you team knowing if he login.??

please give me a slution for this trouble..???
Hello,

1. yes
2. yes
3. yes

What to do to block dongle: send a mail to [email protected] and explain the problem.
You must include in your mail your box S/N (check log files at your PC, you can find box S/N there) and also you must write your message from the same e-mail address that was used during box registration/activation.
it's very important to use valid e-mail due to it's the only way that gives us a confirmation that you are real box owner.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to InfinitySupport For This Useful Post:
Old 08-26-2009, 17:18   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2008
Location: some pleace
Posts: 57
Member: 820119
Status: Offline
Thanks Meter: 5
so very big thank for you DEAR TEAM INFINITY..
i will send you my BOX S/N and last day i use that box.
  Reply With Quote
Old 08-26-2009, 17:28   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 36
Posts: 9,606
Member: 146708
Status: Offline
Sonork: 100.108221
Thanks Meter: 1,597
Quote:
Originally Posted by yugichest View Post
so very big thank for you DEAR TEAM INFINITY..
i will send you my BOX S/N and last day i use that box.

They r really GREAT.. with their UPDATES and SUPPORTS and SUPPORTERS...

  Reply With Quote
Old 08-26-2009, 19:10   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2008
Location: some pleace
Posts: 57
Member: 820119
Status: Offline
Thanks Meter: 5
yea sure there is realy good >> " INFINITY"
  Reply With Quote
Old 02-01-2010, 12:10   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 34
Member: 1016943
Status: Offline
Thanks Meter: 6
sir my infinity box stolen i dont hv sn number with me but last one year i was using it eny solution to find out please help
  Reply With Quote
Old 02-01-2010, 15:44   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,418
ask your reseller , from where you purchase , maybe he have
Br
Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 02-01-2010, 17:52   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,065
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 53,205
Quote:
Originally Posted by asiantech View Post
sir my infinity box stolen i dont hv sn number with me but last one year i was using it eny solution to find out please help
Hi,
we can block stolen box (without box S/N) if you send to us e-mail with the next information (1. and 2. required both):
1. e-mail address that was entered during box registration
AND
2. nickname that was entered by you duing box registration (or you can give to us EXACT date when you have registered box).

These data can prove that you are legal box owner.
  Reply With Quote
Old 02-05-2010, 15:35   #9 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2008
Location: some pleace
Posts: 57
Member: 820119
Status: Offline
Thanks Meter: 5
i find my box againt but now my box can't use bicouse she show me dongle its blocked eror code #33
any have solution..?
i have email to [email protected] , but olways say to upgrade my box..
i upgrade my box then i success upgrade my box..but why if i try to conect with shell managger my box back eror againt..
  Reply With Quote
Old 02-05-2010, 19:12   #10 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,065
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 53,205
Quote:
Originally Posted by yugichest View Post
i find my box againt but now my box can't use bicouse she show me dongle its blocked eror code #33
any have solution..?
i have email to [email protected] , but olways say to upgrade my box..
i upgrade my box then i success upgrade my box..but why if i try to conect with shell managger my box back eror againt..
What is your "eror againt" after box upgrade was done ?
  Reply With Quote
Old 02-06-2010, 04:16   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2008
Location: some pleace
Posts: 57
Member: 820119
Status: Offline
Thanks Meter: 5
dongle its blocked eror code #33
  Reply With Quote
Old 02-06-2010, 18:07   #12 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 28,065
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 53,205
Quote:
Originally Posted by yugichest View Post
dongle its blocked eror code #33
If you want to use blocked dongle again, send a mail to [email protected] and explain the problem.
Then you have to wait new updates because dongle is blocked in all software modules from the time when you asked to block dongle up to now.
  Reply With Quote
Old 02-07-2010, 07:41   #13 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jul 2008
Location: some pleace
Posts: 57
Member: 820119
Status: Offline
Thanks Meter: 5
ok..i hope thats will be havening..couse i realy need..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new in infinity....please help in getting Complete Infinity-Box Installation package biochemistali Infinity-Box 2 03-01-2009 10:42
@ To Team Infinity please read !!!! Tamansu Infinity-Box 3 12-10-2007 00:47
infinity please help me deepak2005 Infinity-Box 1 09-20-2007 19:45
Mr infinity please help in X200 Invalid Sim patelsunny Infinity-Box 5 03-19-2006 09:35

 



All times are GMT +1. The time now is 20:47.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34901 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO