GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2008, 11:08   #1 (permalink)
No Life Poster
 
andyvikas's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 632
Member: 449069
Status: Offline
Thanks Meter: 61
Unable to connect Motorola W220 Please Help


When i tried to connect W220,it gives me following error Please Help


COM13 [VCP0] selected
Device: Motorola-W220
"advanced chip detection" active
Action: read full flash
Checking data, wait...
Boot...
Phone should be Switched OFF !
Press Power button now !
loading...
Boot fail
Finished, time used: 6 sec
Remove/Install battery now !

Phone is 100% ok with blue display, I want to Flash it.


Thanks
  Reply With Quote
Old 10-11-2008, 12:10   #2 (permalink)
No Life Poster
 
frnd_4_gsm's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ..::INDIA::..
Posts: 632
Member: 279604
Status: Offline
Sonork: 100.1582858
Thanks Meter: 198
use direct com cable com1 or cheak baudrate
and also cheak that phone battery is fully charged
  Reply With Quote
Old 10-11-2008, 14:12   #3 (permalink)
No Life Poster
 
andyvikas's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 632
Member: 449069
Status: Offline
Thanks Meter: 61
Quote:
Originally Posted by frnd_4_gsm View Post
use direct com cable com1 or cheak baudrate
and also cheak that phone battery is fully charged
Thanks a lot for ur reply.
I tried all available baud rate, Also latency set to 4. Also Battery Full Charged(Set Switches On)

But Still Unable to connect...............


Thanks.
  Reply With Quote
Old 10-11-2008, 14:19   #4 (permalink)
Freak Poster
 
notgood's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Cirebon - Indonesia
Posts: 370
Member: 355635
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Quote:
Originally Posted by andyvikas View Post
Thanks a lot for ur reply.
I tried all available baud rate, Also latency set to 4. Also Battery Full Charged(Set Switches On)

But Still Unable to connect...............


Thanks.
cek u PLUG IN CONNECTOR in phone maybe it's broken, or cek u cable, software is OK, coz i already flash this phone type many times

use com port available in device manager / port usb port off infinty

in software don't cek auto scan

sorry bad english

regars

notgood
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HOW TO unlock SE v600i ??please help xiongfuchen SETool2 15 05-21-2013 09:10
unable to connect to server any help sonyse Cruiser Suite 2 03-02-2007 02:05
please help! unable to connect n70/6630?? kcgckc2002 MT-BOX 0 09-20-2006 15:42
How to unlock motorola c385? PLEASE HELP ME maro176 Motorola P2k 1 01-29-2006 20:44
E338: Unable to connect at this time, Please try again later. Bondho Khondkar NEC 1 06-07-2005 02:10

 



All times are GMT +1. The time now is 03:09.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25658 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO