GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2009, 18:41   #1 (permalink)
No Life Poster
 
roni2's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bohicon (Rep of Benin)
Posts: 848
Member: 862014
Status: Offline
Sonork: 100.1608307
Thanks Meter: 42
unlock of ZTE A61 and 123


i don't known why my infinity refuse to connect with ZTE A61 and 123, i use the cable ZTE 225, same think if i do the pinout. hepl
  Reply With Quote
Old 02-03-2009, 19:00   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

Please, post here operation log so we will be check what is wrong.
  Reply With Quote
Old 09-29-2009, 12:10   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: Saudi Arabia
Age: 30
Posts: 95
Member: 211488
Status: Offline
Thanks Meter: 14
i have same problem

this is log


COM11 [VCP0] selected
module v1.70
Device: ZTE-A61
Checking data, wait...
Action: unlock
unlock
method-1
Boot ...
Press and HOLD Power button now !
e-gold: 820013
loading...
error: can't run preloader: 01
Release Power button now
Boot Failed
Finished, time used: 15 sec
Remove/Install battery now !


b/r
  Reply With Quote
Old 10-01-2009, 19:56   #4 (permalink)
Freak Poster
 
mr.tatoo's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 246
Member: 786904
Status: Offline
Thanks Meter: 11
up ...................
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is possible unlock of ZTE momo [email protected] ? AirSac FuriousGold 8 03-01-2011 12:17
How to unlock zong ZTE 136G And Ufone Huawei T156 new security gsm_ Infinity-Box 2 03-05-2010 13:14
pls help me unlocking of zte 632 rajivmobil Various CDMA/TDMA Cell Phones 0 06-18-2007 20:47
Add unlocking of T28, R310 and other phones that are unlocked using Win 98? MG77 SonyEricsson (USB-Smart) 0 11-25-2005 17:19
Unlock Of All Samsung And Telital only CROATIA G$M solution Main Sales Section 1 03-14-2002 05:49

 



All times are GMT +1. The time now is 17:39.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22807 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO