GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2009, 13:17   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 34
Posts: 131
Member: 101615
Status: Offline
Thanks Meter: 7
V270 problem


Alcatel V270 has removed a code,now it not on ,only diodes burn
  Reply With Quote
Old 01-08-2009, 16:39   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,857
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,298
Quote:
Originally Posted by GEORGIA View Post
Alcatel V270 has removed a code,now it not on ,only diodes burn
Hello,

What diodes you talk about ?
  Reply With Quote
Old 01-11-2009, 13:51   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 34
Posts: 131
Member: 101615
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

What diodes you talk about ?
................................................
Attached Images
File Type: jpg blink.jpg (12.1 KB, 3 views)
  Reply With Quote
Old 01-11-2009, 17:00   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,857
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,298
Hello,

What you have tired to do with phone exactly ?
  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 11:52   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 34
Posts: 131
Member: 101615
Status: Offline
Thanks Meter: 7
I have made to it Unlock and now it not power on
  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 18:21   #6 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,857
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,298
Hello,

Please, post here operation log so we will be able to check what is wrong.
Also, in case of any problems, you always can restore back original eeprom backup (that was created automatically) during any operation.
  Reply With Quote
Old 01-14-2009, 08:08   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 34
Posts: 131
Member: 101615
Status: Offline
Thanks Meter: 7
yes ,but no save backup......
  Reply With Quote
Old 01-15-2009, 09:57   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 34
Posts: 131
Member: 101615
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Check hardware ...
flash: 012A7E2A242A00:54000000000000
flash: AMD/Fujitsu std [T 003Fx010000 0004x004000] 4Mb
Check hardware done
Read data ...
reading Alcatel-V270_eeprom_calibration-1...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\HModule\Alcatel-V270_eeprom_calibration-1_20090115-125424.80E.bin
Read data done
Check data ...
Check data done
Write ...
..........
..........
..
flash: 012A7E2A242A00:54000000000000
Write: simlock
Write done
Finished, time used: 81 sec
Remove/Install battery now !
but phone not power on.... help my
reflash
V270_firmware_U7CC_135[1].80M
V270_lp_13O_905_En_De_Ru_Bg_Ua[1].80P
and repair V270_repair_ffs_01[1].80E
backup Alcatel-V270_eeprom_calibration-1_20090105-153122.80E
  Reply With Quote
Old 01-15-2009, 10:13   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 34
Posts: 131
Member: 101615
Status: Offline
Thanks Meter: 7
power on ...
...................
Attached Images
File Type: jpg Resize of v27.jpg (65.2 KB, 10 views)
  Reply With Quote
Old 01-15-2009, 23:45   #10 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,857
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,298
Hello,

1. try to flash phone with other firmware/lp files (see \flashfiles\Alcatel\V270\readme.txt file to select correct files)
2. restore original eeprom backup (the first one that was created automatically)

Are you sure that phone was alive before unlock ?
We never heard about phones that was dead during unlock.
  Reply With Quote
Old 01-17-2009, 07:35   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 34
Posts: 131
Member: 101615
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Yes mobile worked to unlocking
reflash V270_firmware_U7CC_145_Wind[1].80M
and V270_firmware_U7CC_135_Telfort[1].80M
but mobile not alive
  Reply With Quote
Old 01-17-2009, 18:08   #12 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,857
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,298
Hello,

Infinity-Box software save eeprom backup during any operation.
Please, check folder with module, you will see eeprom backup file.
  Reply With Quote
Old 01-18-2009, 14:48   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 34
Posts: 131
Member: 101615
Status: Offline
Thanks Meter: 7
yes this file backup Alcatel-V270_eeprom_calibration-1_20090105-153122.80E yes?
  Reply With Quote
Old 01-18-2009, 15:04   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Age: 34
Posts: 131
Member: 101615
Status: Offline
Thanks Meter: 7
writing but no alive phone
need full flash and eeprom
  Reply With Quote
Old 01-18-2009, 15:05   #15 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,857
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,298
Hello,

Yes, it looks like it's correct file (dated 2009-01-05).
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ALCATEL OT V270 succsseful unlocking with FG said4 FuriousGold 6 11-14-2008 03:54
Alcatel E230 S107 T10 V270 InfinitySupport Infinity-Box 4 08-11-2008 08:24
19 May 2008: Sony-Ericsson T280, Alcatel V270, VLE5 imei option... InfinitySupport Infinity-Box 33 05-29-2008 22:40
V270 Flash File HakkanR Motorola P2k 7 11-20-2006 18:32
V270 Flash File HakkanR Motorola P2K (USB-Smart) 0 08-03-2006 16:31

 



All times are GMT +1. The time now is 01:17.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.43833 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO