GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-23-2008, 07:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
alamgarh's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: MX-KEY is the BEST NOKIA TOOL
Posts: 4,149
Member: 358694
Status: Offline
Sonork: 100.1597323
Thanks Meter: 889
Vodafone 125 still locked


I have got one VODAFONE 125 , locked, I have use infinity it show ok but still SIM LOCKED. here is LOG.

COM6 [VCP0] selected
Device: ZTE-125
Checking data, wait...
Action: unlock
unlock method-1
Boot...
Press and HOLD Power button now (if boot does not start remove/install batery) !
loading...
next part...
boot answer: 01
Release Power button now
Boot Done
Set Baud...
115200
Set Baud Done
Connecting...
flash: 0001:22C4
Connecting Done
Check hardware...
Check hardware Done
Check parameters...
Check parameters Done
backup critical area...
reading [eeprom-sta]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\ZTE-125_eeprom-sta_20080923-112248.B1E.bin
loading data...
data loaded
reading [eeprom-sec]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\ZTE-125_eeprom-sec_20080923-112252.B1E.bin
reading [eeprom-complete]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\ZTE-125_eeprom-complete_20080923-112259.B1E.bin
reading additional data...
done
backup critical area Done
Check memory...
current status: 0
Check memory Done
Write...
Erasing: lock-area
Writing: lock-area
Write Done
Finished, Remove/Install battery now !
Time used: 41 sec

Unlock instruction:
1. Power-On phone
2. Enter code: 12345678
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to alamgarh For This Useful Post:
Old 09-23-2008, 09:52   #2 (permalink)
No Life Poster
 
alamgarh's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: MX-KEY is the BEST NOKIA TOOL
Posts: 4,149
Member: 358694
Status: Offline
Sonork: 100.1597323
Thanks Meter: 889
Quote:
Originally Posted by kabajilee View Post
hi,use vodafone clip will solv ure prob,

why u telling me about VODAFONE CLIP, I know i can do it with FURIOUS GOLD. But i need a solution with INFINITY (THEN BEST UNLOCKING DEVICE)
  Reply With Quote
Old 09-23-2008, 10:14   #3 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

125 with blocked unlock counter can not be unlocked with Infinity-Box yet.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to InfinitySupport For This Useful Post:
Old 09-23-2008, 10:30   #4 (permalink)
Freak Poster
 
sources's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Age: 36
Posts: 440
Member: 117604
Status: Offline
Thanks Meter: 42
yes, FG can do this problem
  Reply With Quote
Old 09-23-2008, 11:17   #5 (permalink)
No Life Poster
 
gujjar_brothers's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: PK, Remote Unlocking Services,
Posts: 711
Member: 558087
Status: Offline
Sonork: 100.1579413
Thanks Meter: 332
your phone Blocked , use sagdd then cost 1 credits , your phone unblocked & unlocked ok ,,

Br,
Noman Gujjar
  Reply With Quote
Old 10-02-2008, 15:54   #6 (permalink)
Freak Poster
 
EL_DIABLO's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Asia Latin City
Age: 40
Posts: 321
Member: 13116
Status: Offline
Thanks Meter: 40
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

125 with blocked unlock counter can not be unlocked with Infinity-Box yet.

How will you know if the unlock counter is block? after i Flash the phone and unlock I powered on the phone put a SIM and nothing pop up like enter code?how do we enter code 12345678?



TIA
  Reply With Quote
Old 10-02-2008, 16:09   #7 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

If you can not enter unlock code this meas that unlock counter is blocked.
  Reply With Quote
Old 10-02-2008, 16:13   #8 (permalink)
No Life Poster
 
THE GREAT ONE's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: INSIDE OCLHASHCAT
Posts: 2,569
Member: 751235
Status: Offline
Sonork: 100.1662008
Thanks Meter: 523
Try this bro

Quote:
Originally Posted by EL_DIABLO View Post
How will you know if the unlock counter is block? after i Flash the phone and unlock I powered on the phone put a SIM and nothing pop up like enter code?how do we enter code 12345678?



TIA


insert any simcard if is simlock then forget it,you gat to use fg to unlock it,but network lockcode then you can enter 12345678 and boom there is unlock,,,
  Reply With Quote
Old 10-03-2008, 17:46   #9 (permalink)
Freak Poster
 
fawzi faouzi's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: at ...
Posts: 196
Member: 219093
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by alamgarh View Post
I have got one VODAFONE 125 , locked, I have use infinity it show ok but still SIM LOCKED. here is LOG.

COM6 [VCP0] selected
Device: ZTE-125
Checking data, wait...
Action: unlock
unlock method-1
Boot...
Press and HOLD Power button now (if boot does not start remove/install batery) !
loading...
next part...
boot answer: 01
Release Power button now
Boot Done
Set Baud...
115200
Set Baud Done
Connecting...
flash: 0001:22C4
Connecting Done
Check hardware...
Check hardware Done
Check parameters...
Check parameters Done
backup critical area...
reading [eeprom-sta]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\ZTE-125_eeprom-sta_20080923-112248.B1E.bin
loading data...
data loaded
reading [eeprom-sec]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\ZTE-125_eeprom-sec_20080923-112252.B1E.bin
reading [eeprom-complete]...
file saved: C:\Program Files\InfinityBox\Pana01\ZTE-125_eeprom-complete_20080923-112259.B1E.bin
reading additional data...
done
backup critical area Done
Check memory...
current status: 0
Check memory Done
Write...
Erasing: lock-area
Writing: lock-area
Write Done
Finished, Remove/Install battery now !
Time used: 41 sec

Unlock instruction:
1. Power-On phone
2. Enter code: 12345678
Please freind, you have use for this just infinity or with pinfinder ... and how cable to use ...
  Reply With Quote
Old 10-05-2008, 18:43   #10 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

Here is an information about cable and PinFinder: http:///vbb/showthread.php?t=526956
  Reply With Quote
Old 11-14-2008, 11:55   #11 (permalink)
Freak Poster
 
EL_DIABLO's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Asia Latin City
Age: 40
Posts: 321
Member: 13116
Status: Offline
Thanks Meter: 40
Only SMTI can unlock and reset Vodafone 125...Tried and tested...
  Reply With Quote
Old 11-14-2008, 12:10   #12 (permalink)
No Life Poster
 
BouRRi_GSM's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: TuNiSiA
Age: 39
Posts: 4,333
Member: 111457
Status: Offline
Thanks Meter: 961
Quote:
Originally Posted by EL_DIABLO View Post
Only SMTI can unlock and reset Vodafone 125...Tried and tested...
not only SMTI, there is at least 5 other tools can.


br
  Reply With Quote
Old 11-21-2008, 13:55   #13 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

Please, try to use this new Pana01 v1.56 software:
http://www.infinity-box.com/download...na01_v1.56.rar

We are waiting for your results.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to InfinitySupport For This Useful Post:
Old 12-21-2008, 11:30   #14 (permalink)
Gug
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: ARM
Age: 35
Posts: 113
Member: 202576
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Thanx for good work..It works for my ZTE 125(blocked)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Gug For This Useful Post:
Old 12-25-2008, 09:48   #15 (permalink)
Freak Poster
 
MADCIRA's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Proud Serbia
Posts: 394
Member: 65352
Status: Offline
Thanks Meter: 114
no more sim locked........no more credits
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vodafone 125 Still Locked, alamgarh Infinity-Box 1 06-13-2008 15:49
plz help me to unlock vodafone 125 sim lock gily1 FuriousGold 4 06-04-2008 13:18
vodafone 125 still locked ericnite101 FuriousGold 7 05-17-2008 00:59
ZTE225 UNLOCK OK but ZTE 125 STILL LOCK Nasmi FuriousGold 3 02-26-2008 14:55

 



All times are GMT +1. The time now is 07:43.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39878 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO