GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2009, 14:16   #1 (permalink)
Temporary banned !!
 
Join Date: Jan 2007
Location: RAJASTHAN
Posts: 742
Member: 438204
Status: Offline
Sonork: 100.1602320
Thanks Meter: 269
Angry Vodafone 226 FM Restart with Sim


Vodafone 226 FM Restart with Sim

Imai IS ok

I have do resat but Same Resoult

i cant find firmware Or Flash Opsan pana1 module
  Reply With Quote
Old 12-29-2009, 15:21   #2 (permalink)
No Life Poster
 
rajesh_ch's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: india
Posts: 1,650
Member: 618404
Status: Online
Sonork: 100.1624568
Thanks Meter: 288
Quote:
Originally Posted by moyalaslam View Post
Vodafone 226 FM Restart with Sim

Imai IS ok

I have do resat but Same Resoult

i cant find firmware Or Flash Opsan pana1 module
download flash file from zte folder from support site & flash the fone.before flashing make a backup flash & eeprom from set.& post result......
  Reply With Quote
Old 12-29-2009, 15:52   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Nadjombe's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: near Network
Age: 43
Posts: 2,210
Member: 185608
Status: Offline
Thanks Meter: 582
Don't say IMEI is OK!Try to rebuild it!
  Reply With Quote
Old 12-29-2009, 16:14   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2006
Location: Tunisia
Posts: 990
Member: 411207
Status: Offline
Thanks Meter: 150
Quote:
Originally Posted by Nadjombe View Post
Don't say IMEI is OK!Try to rebuild it!
Cano't fix this problem with infinity(restart with sim inside).
try with other tools
  Reply With Quote
Old 12-31-2009, 07:36   #5 (permalink)
Temporary banned !!
 
Join Date: Jan 2007
Location: RAJASTHAN
Posts: 742
Member: 438204
Status: Offline
Sonork: 100.1602320
Thanks Meter: 269
Quote:
Originally Posted by rajesh_ch View Post
download flash file from zte folder from support site & flash the fone.before flashing make a backup flash & eeprom from set.& post result......

lol

i allridy say

i cant find flash file in ZTE & Vodafhone Foldar

& there are no flash opsan in exe

http://www.picscrazy.com/view/untitledFf6


http://www.picscrazy.com/view/untitledDEGm
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vodafone 226 Fm Unlock 10000000000000%....... DYNET Infinity-Box 37 08-20-2010 16:46
vodafone 226 fm mediapeople ET-BoX 1 01-15-2009 14:34
vodafone 226 fm sp unlock rajendrakumar Infinity-Box 6 08-14-2008 09:30
Vodafone 226 Fm That'sme Infinity-Box 1 07-21-2008 17:04
no code to enter in vodafone 226 fm . unlck done by using pinfinder nazar2008 Infinity-Box 1 05-22-2008 16:20

 



All times are GMT +1. The time now is 14:57.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29193 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO