GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-22-2008, 13:50   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2006
Location: sri lanka/thailand/maldives
Age: 40
Posts: 1,755
Member: 283763
Status: Offline
Thanks Meter: 102
what is the correct way to unlock coral 100


dear,
i already try to unlock coral 100 using infinity and select zte125 but can't unlock what is the problem . if i put the sim card comming msg sim blocked . what to do pl help me
thanks
  Reply With Quote
Old 10-22-2008, 16:45   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

Try this:

1. Make eeprom and flash backup for emergency case !
2. Make "unlock" operation
3. Enter code (if possible)
4. If it's not possible to enter code flash phone with the next files:

ZTE-125_main_ERF-RO-P108A1V1.0.0B08__VDF-P108A1B07-RoFr-RO06_g3dBV2.0
ZTE-125_LP_ERF-RO-P108A1V1.0.0B08__VDF-P108A1B07-RoFr-RO06_g3dBV2.0

5. Make "unlock" operation again


Waiting for your results.
  Reply With Quote
Old 10-23-2008, 18:19   #3 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

Any luck with this method ?
  Reply With Quote
Old 10-23-2008, 19:46   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2006
Location: sri lanka/thailand/maldives
Age: 40
Posts: 1,755
Member: 283763
Status: Offline
Thanks Meter: 102
thanks i will try and post result
  Reply With Quote
Old 10-24-2008, 05:32   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2006
Location: sri lanka/thailand/maldives
Age: 40
Posts: 1,755
Member: 283763
Status: Offline
Thanks Meter: 102
SIR pl help me all done with you instruct but same problem
thanks
  Reply With Quote
Old 10-24-2008, 09:49   #6 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

What you see at phone LCD when you insert sim card ?
  Reply With Quote
Old 11-12-2008, 07:00   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santiago de Cuba
Posts: 3,187
Member: 220595
Status: Offline
Thanks Meter: 258
no luck with this method

everything flash and unlocks, but no way to put the code.

This is what the phone says(itis a weird language)

blocarea SIM cauzeaza blocarea ME

and left choice is only for emergency call: Urgenta

I need to know if I should flash another pair of flash files and which one, or if there is any other method, I flashed and unlocked as Coral 100 model
  Reply With Quote
Old 11-12-2008, 12:02   #8 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

Please, if you have some time, try to use another firmware + lp pairs, let's see results.
  Reply With Quote
Old 11-14-2008, 14:16   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 287
Member: 758852
Status: Offline
Thanks Meter: 12
TIP: here is how I unlocked Coral 100 (Sim locked)
  Reply With Quote
Old 11-21-2008, 13:55   #10 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

Please, try to use this new Pana01 v1.56 software:
http://www.infinity-box.com/download...na01_v1.56.rar

We are waiting for your results.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is the correct way to change Charge connector e250 samih127 Samsung Hardware Repair 7 02-15-2011 11:34
What is the correct way to connect the mobile phone in the box? marcopolod Z3X-Team Products 1 01-26-2010 09:34
what is the correct way to write rpl how? jackyivan Universalbox 4 05-08-2009 15:56
what is the correct way to write rpl how? jackyivan Universalbox 0 05-07-2009 14:49
OK,we need to knwo , what is the correct way tu unlock LG3?? dynamic-gsm HWK 3 12-21-2005 20:14

 



All times are GMT +1. The time now is 04:01.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.32549 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO