GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-30-2007, 08:02   #1 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
((( why i can't connect J100 with infinity )))


can any one tell me one thing that why J100 of Se not connecting with INFINITY > i test the cable but not connecting when i plug the cable mobile's red light ( i think its showing charging light ) on and when INFINITY ask me for press power button i pressed but nothing happend Please tell me how can i connect Se J100 with infinity thanks

Br

Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 08:15   #2 (permalink)
No Life Poster
 
yousaf22us's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: P A K I S T A N
Posts: 783
Member: 113943
Status: Offline
Thanks Meter: 73
which cable u r using m used cruiser or setool cable select comport which shows device manager set buad rate 115200 when soft ware says power on connect cable and press power on may be its work fro u
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 08:37   #3 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
cable that come with infinity

9: Gnd
10: phone Rx
11: phone Tx
12: yellow wire

Br

Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 08:39   #4 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
i just searched some people asked that UC10 cable of CRUISER is working fine on infinity if its true then Please post pinout of that cable thanks and one thing i just forget that i cuted test point !!

Br

Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 10:16   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,895
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 14,904
hello!
if red light goes On- this means phone in charging mode.
in this condition it can not be booted.
try to run soft and then connect cable.
also check if battery is ok
and right com port used
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 10:22   #6 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
Quote:
Originally Posted by InfinityHelp View Post
hello!
if red light goes On- this means phone in charging mode.
in this condition it can not be booted.
try to run soft and then connect cable.
also check if battery is ok
and right com port used

thanks for reply..... !!


1) i was just charged bettery now when i plug bettery into mobile red light off
2) please tell me setting ( i was cutted that testpiont ) step by step
3) you want to say that cable must be plug in com 1 ( rts and cts )

Br

Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 10:36   #7 (permalink)
No Life Poster
 
imran_qasim's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: PAKISTAN
Age: 41
Posts: 1,790
Member: 133436
Status: Offline
Sonork: 100.1577364
Thanks Meter: 191
Follow the instructions, Everything shld be done in a proper way.

1) Make Test Point as described by Infinity (If Required)
2) Connect InfinityBox and proper cable with infinityBox Run the proper software
3) Select Proper Com Port incase ur using USB Port check in Device Manage The port No.
4) Select Proper Baud Rate.
5) Select Proper Flash Files (If flashing Required)
6) Clicke Strat Button and when Software ask u for Press power Button just insert the cable.
7) If not detect automatically press and hold pwer btn as described by the software(Sometime says only press power button sometime says press and hold power button)

NOTE : FOR EVERY ACTION BETTERY SHLD BE FULLY CHARGED.


Take Care
ENJOY
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 10:50   #8 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
Quote:
Originally Posted by imran_qasim View Post
Follow the instructions, Everything shld be done in a proper way.

1) Make Test Point as described by Infinity (If Required)
2) Connect InfinityBox and proper cable with infinityBox Run the proper software
3) Select Proper Com Port incase ur using USB Port check in Device Manage The port No.
4) Select Proper Baud Rate.
5) Select Proper Flash Files (If flashing Required)
6) Clicke Strat Button and when Software ask u for Press power Button just insert the cable.
7) If not detect automatically press and hold pwer btn as described by the software(Sometime says only press power button sometime says press and hold power button)

NOTE : FOR EVERY ACTION BETTERY SHLD BE FULLY CHARGED.





Take Care
ENJOY
THanks for reply !!

i was try all these what you said but mobile not detecting

and i also use com 1 its also not working

Br

Faisal_Computer
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 10:58   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 65
Member: 498330
Status: Offline
Thanks Meter: 1
why u r saying com 1 again and again
if u don't know which com port to use
better put here screen shot of device manager.
so other can help u to select correct com port.

br
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 10:59   #10 (permalink)
No Life Poster
 
yousaf22us's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: P A K I S T A N
Posts: 783
Member: 113943
Status: Offline
Thanks Meter: 73
why u cut the track i mean test point i unlocked so many sets never use any test point just connect and unlock so now u need first repair ur cutted track and try again as infinity team said
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 11:04   #11 (permalink)
Product Manager
 
Faisal_Computer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Kamalia, Pakistan.
Age: 34
Posts: 16,852
Member: 151871
Status: Offline
Thanks Meter: 71,392
Quote:
Originally Posted by yousaf22us View Post
why u cut the track i mean test point i unlocked so many sets never use any test point just connect and unlock so now u need first repair ur cutted track and try again as infinity team said


yes ...... let me sold it back and test it
witch cable are you useing and Please post here pinouts of it
Br

Faisal_Computer
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Successfully worked on J100 with Infinity?Share Us meisam Infinity-Box 114 01-01-2010 17:25
why i can't connect this phone?? kevin168 Infinity-Box 15 11-14-2007 22:39
why i can't use MiniGPS with some patch. blazefr Siemens-Benq Flash Patching 0 06-02-2005 08:09
Problem... Can't connect Gthing with Lg3 :( need help the_frightener LG 1 05-17-2005 10:47
LG 5300 why i can't Connect my Phone ?? newland LG 2 08-05-2003 18:28

 



All times are GMT +1. The time now is 19:51.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34982 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO