GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2010, 10:29   #1 (permalink)
No Life Poster
 
shahzadthe1's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In My Laptop
Age: 11
Posts: 692
Member: 541117
Status: Online
Sonork: .::100.1586906::.
Thanks Meter: 136
why touch calibration not working


is there any mistake pls infinity team have a look

Code:
COM6 [VCP0] selected
module  v3.06
Action: touchscreen calibration
How to calibrate touchscreen:
- for this operation you need to have full flash backup from phone
- if you have full flash backup already press "Yes", select full flash file and follow instructions given by software
- if you do not have full flash backup yet press "No", read full flash and repeat calibration procedure

Do you have full flash backup ?
Loading file v.02...
GOLDDRAGON25_GEMINI_PCB01_GPRS_MT6225_S00.G250_M1_PCB5_DSIM_ST32T4_V01A__fullflash_20100120-151223.B0M.bin loaded
ffs/eeprom record offset detected
ffs/eeprom record size detected
ffs/eeprom record offset detected
ffs/eeprom record size detected
Model: Autodetect 6205-6227 NOR
Checking data, wait...
Phone should be Switched OFF !
Press and HOLD Power button now !
19200 autodetect
Initializing [6225:8A05:8A00]...
CPU: MT6225
high speed boot On
chip: 0001:4B03:0002
status: FF
Connecting at 19200, wait...
error: can not finalize test mode
repeat operation and HOLD phone "Power" button long time !
error: operation failed !
Finished, time used: 1 min 29 sec
Remove/Install battery now !
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 12:05   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,
It may be that phone has damaged eeeprom/ffs.
1. make "complete" format
2. power-on phone
3. power-off phone
repeat calibration again
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 14:07   #3 (permalink)
No Life Poster
 
shahzadthe1's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In My Laptop
Age: 11
Posts: 692
Member: 541117
Status: Online
Sonork: .::100.1586906::.
Thanks Meter: 136
already tried that bt not success

any other way to repair eeprom/ffs without formatting ffs ??

BR.,
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 15:40   #4 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Hello,

Did you tried to press and HOLD phone "Power" button more long time during boot process ?
It's need to hold Power button long time.

Also, what cable you have used ?
Do you use ordinary RJ45 cable or PinFinder ?
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 16:26   #5 (permalink)
No Life Poster
 
shahzadthe1's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In My Laptop
Age: 11
Posts: 692
Member: 541117
Status: Online
Sonork: .::100.1586906::.
Thanks Meter: 136
yes sir, i pressed power button for long time

an m using pinfinder

BR.,
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 18:23   #6 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,851
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,296
Quote:
Originally Posted by shahzadthe1 View Post
yes sir, i pressed power button for long time

an m using pinfinder

BR.,
Please, try to make PinFinder "Selftest" procedure (see PinFinder manual).
Is it possible to Power-On phone from PinFinder ?
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 18:51   #7 (permalink)
No Life Poster
 
shahzadthe1's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In My Laptop
Age: 11
Posts: 692
Member: 541117
Status: Online
Sonork: .::100.1586906::.
Thanks Meter: 136
thnx , i'll study this "Selftest procedure"

an set was return to customer cause he was in hurry

BR.,
  Reply With Quote
Old 01-23-2010, 20:28   #8 (permalink)
No Life Poster
 
ranagaurav's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: gsm hosting
Posts: 5,592
Member: 907098
Status: Offline
Sonork: 100.1601140
Thanks Meter: 694
use old infinity china mircel update 2.63 problem solv 1000000000000% working tested daily
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HELP] iPod Touch 2G Touch Screen not Working! kidgz iPhone 2 / iPhone 3G / iPhone 3GS 1 03-28-2010 13:35
calibrate touch screen not working.. digitized Infinity-Box 3 07-14-2009 10:25
p900 touch screen not working gsm-decode Sony Ericsson 3 07-30-2004 11:36
P900 Touch Pad not working. tanim_1976 Twisterflasher 0 06-17-2004 17:22
SE P800 touch scren not working gibso Sony Ericsson 2 01-13-2004 21:07

 



All times are GMT +1. The time now is 11:29.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31568 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO