GSM Shop

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-29-2007, 09:58   #1 (permalink)
No Life Poster
harim_1981's Avatar
Join Date: Mar 2006
Location: tamilnadu, india.
Posts: 2,285
Member: 243961
Status: Offline
Sonork: 100.1591654
Thanks Meter: 92
x400 please


here is the log....
Phone must be in TEST-MODE: * + # + Power
Connecting, wait...
Phone found, wait...
Connection Ok
Imei: 35612500xxxxxxx
SEC ver: 01.21g(0002)
SW ver: 00.00:18:22:C04.01
MMI ver: Mmi:X400VA20.LP0121.ANM_v04,Oct15200411:26:42
In progress [eeprom-01_35612500xxxxxxx]...
file saved: Backup_eeprom-01_35612500xxxxxxx_2007-6-29_13-22-36.08E.bin
In progress [eeprom-02_35612500xxxxxxx]...
file saved: Backup_eeprom-02_35612500xxxxxx8_2007-6-29_13-22-39.08E.bin

after resetting also same condition....
when i insert the sim and try to call it restarts...

i searched the flash file but... the same version of file is not in support site...

can i flash with other versions or...any other solutions...

thanks ....
  Reply With Quote
Old 06-29-2007, 10:55   #2 (permalink)
Product Supporter
Join Date: May 2005
Posts: 17,573
Member: 148515
Status: Offline
Thanks Meter: 2,750

you can try to flash with other versions.
if you will not be able to fix this by flashing- must be a hardware problem
  Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6085 camera restart help please shama Nokia Hardware & Hardware Repair 2 03-16-2009 22:12
X400 restart any solution patric Panasonic 21 06-13-2007 12:52
need help ! please x400 behemoth Panasonic 8 01-21-2006 16:05
x400 flash - help me please LogoX Trident/AGERE Platform 0 03-09-2004 07:55


All times are GMT +1. The time now is 01:22.

Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.16101 seconds with 8 queries