GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2008, 08:11   #1 (permalink)
No Life Poster
 
bimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: City of Temples
Posts: 1,455
Member: 729381
Status: Offline
Thanks Meter: 230
Z320i not unlocked


Z320i still displays sim error contact your operator but no locks in secret menu.the software displays the set is already patched.
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 08:20   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,700
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,218
Hello,

Are you able to enter in phone menu ?
Did you tried to use another sim card ?
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 08:42   #3 (permalink)
No Life Poster
 
abid dar's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: United Kingdom
Posts: 677
Member: 621787
Status: Offline
Thanks Meter: 141
why not unlock i unlock it with setool box.
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 09:10   #4 (permalink)
No Life Poster
 
bimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: City of Temples
Posts: 1,455
Member: 729381
Status: Offline
Thanks Meter: 230
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

Are you able to enter in phone menu ?
Did you tried to use another sim card ?
no i can't enter to phone menu
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 09:11   #5 (permalink)
No Life Poster
 
bimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: City of Temples
Posts: 1,455
Member: 729381
Status: Offline
Thanks Meter: 230
Quote:
Originally Posted by abid dar View Post
why not unlock i unlock it with setool box.
it also displays already patched.
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 13:33   #6 (permalink)
No Life Poster
 
bimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: City of Temples
Posts: 1,455
Member: 729381
Status: Offline
Thanks Meter: 230
anybody help me please!!!
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 13:38   #7 (permalink)
No Life Poster
 
goherabbas's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Pakistan Karachi
Age: 23
Posts: 1,627
Member: 1311812
Status: Offline
Sonork: 1659061
Thanks Meter: 116
Donate money to this user
hello you have setoll3 box simply click complet phone after flash unlock after flash and check it and post hear
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 13:43   #8 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,700
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,218
Hello,

Yes, I agree, it was stupid idea to ask 2 (two) questions in one message, but it\'s not a problem, I can repeat question again:

Did you tried to use another sim card ?
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 13:45   #9 (permalink)
No Life Poster
 
bimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: City of Temples
Posts: 1,455
Member: 729381
Status: Offline
Thanks Meter: 230
Quote:
Originally Posted by goherabbas View Post
hello you have setoll3 box simply click complet phone after flash unlock after flash and check it and post hear
already done but no progress
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 13:48   #10 (permalink)
No Life Poster
 
bimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: City of Temples
Posts: 1,455
Member: 729381
Status: Offline
Thanks Meter: 230
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

Yes, I agree, it was stupid idea to ask 2 (two) questions in one message, but it\'s not a problem, I can repeat question again:

Did you tried to use another sim card ?
please don't ask stupid questions.I checked that before I created this thread.
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 13:54   #11 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,700
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,218
Hello,

Ok, thank you very much for your answer !
We will try to be more silent in future and think better before write to avoid more stupid questions.
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 14:03   #12 (permalink)
No Life Poster
 
bimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: City of Temples
Posts: 1,455
Member: 729381
Status: Offline
Thanks Meter: 230
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

Ok, thank you very much for your answer !
We will try to be more silent in future and think better before write to avoid more stupid questions.
Sorry for my stupid quote,I didn't expected any excuse from you,sir.Please give me the solution or should I wait for the update?
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 14:07   #13 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,700
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,218
Hello,

If phone has no locks in menu but it did not accept sim card I have no ideas what can be wrong.
Just an idea: eeprom are is damaged by some reasons, but we have no solution to repair this kid of damage due to we never have seen this kid of problems before.
So if it\'s just one phone with this kind of damage my honest answer: we can not give any good advice how to repair this phone now.
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 14:16   #14 (permalink)
No Life Poster
 
bimes's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: City of Temples
Posts: 1,455
Member: 729381
Status: Offline
Thanks Meter: 230
thanks for the respond,sir
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my black berry 8100 is not unlock (Answered) ravin j tejura MXKEY Blackberry Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 11 04-08-2010 15:05
Nokia E65 not unlocked!! zeemar Cyclonebox 8 03-30-2010 12:59
lg bl20 not unlocking simlock Z3X-Team Products 1 03-29-2010 18:47
Z320i IMEI UNLOCK CODE wilsey QUALCOMM Models (3G) 10 09-28-2007 12:06
Z320i Cant Unlock dannyogolo NSPRO 0 03-12-2007 14:09

 



All times are GMT +1. The time now is 11:43.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.44844 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO