GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2010, 08:09   #151 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2008
Location: PAKISTAN
Posts: 181
Member: 816948
Status: Offline
Thanks Meter: 58
Zong zte 316g+ pinout


ZTE A316G+ PINOUT
8...TX
7...RX
6...GND







  Reply With Quote
Old 01-01-2011, 08:44   #152 (permalink)
No Life Poster
 
farihabest's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: MX-Key and me ...The Best
Posts: 798
Member: 617692
Status: Offline
Thanks Meter: 306
Dear Infinity Team
Infinity team is the best but why this team do not care for pakistani users? They always give update too slow then FG. I have also FG and its team is giving more time to paki users and always give first update. As Infinity is best and they should also give fast update to paki users. I think that Infinity Team will understand our requests.

BR
FarihaBest
  Reply With Quote
Old 01-05-2011, 13:34   #153 (permalink)
No Life Poster
 
MIRPUR AJK's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,300
Member: 725834
Status: Offline
Thanks Meter: 919


some time a136 unlock error this exe,,,,,,,,,,,,,,,,,



to use a136 unlock this exe 100% unlock,,,,,,,,tasted by me
  Reply With Quote
Old 02-09-2011, 16:15   #154 (permalink)
No Life Poster
 
papoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: pakistan
Posts: 836
Member: 188374
Status: Offline
Sonork: 1000.2
Thanks Meter: 159
Not Work This .

Press power on !
Starting communication ...
Platform: E-Gold Voice ...
Error ... !
Time needed - 00:01:05

Sagem Infineon V1.0.0.3011
  Reply With Quote
Old 02-09-2011, 16:18   #155 (permalink)
No Life Poster
 
papoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: pakistan
Posts: 836
Member: 188374
Status: Offline
Sonork: 1000.2
Thanks Meter: 159
I Tried vodafone Infinion V1.0.0.5478
But Not Luck Any Suggestion.
  Reply With Quote
Old 09-29-2011, 12:10   #156 (permalink)
No Life Poster
 
papoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: pakistan
Posts: 836
Member: 188374
Status: Offline
Sonork: 1000.2
Thanks Meter: 159
Solved all problem thanks to all.
  Reply With Quote
Old 09-01-2012, 05:17   #157 (permalink)
No Life Poster
 
amn32's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Under Blue
Posts: 5,060
Member: 569925
Status: Offline
Sonork: 100.1624057
Thanks Meter: 6,222
Quote:
Originally Posted by Infinity-Box View Post
our engineres are working on a solution , we will update you shortly on the progress
Yes working since 4 yaears but failed.
Great support from infinity.
  Reply With Quote
Old 06-17-2013, 07:52   #158 (permalink)
No Life Poster
 
fahad ali khan's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Pakistan
Posts: 2,891
Member: 1771086
Status: Offline
Thanks Meter: 2,406
Quote:
Originally Posted by MIRPUR AJK View Post


some time a136 unlock error this exe,,,,,,,,,,,,,,,,,



to use a136 unlock this exe 100% unlock,,,,,,,,tasted by me

brother we needed ZTE A316G+
  Reply With Quote
Old 06-17-2013, 08:01   #159 (permalink)
No Life Poster
 
fahad ali khan's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Pakistan
Posts: 2,891
Member: 1771086
Status: Offline
Thanks Meter: 2,406
sorry now this Model supported V1.78 Pana01
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
zong zte a316g+ unlock problem astana2007 FuriousGold 6 01-26-2010 08:33
Zong zte a316g unlocking erorr nawaz_ideal FuriousGold 0 01-06-2010 14:16
why Zong ZTE A316G+ not unlock with furious please give solution sahil00150 FuriousGold 1 01-06-2010 13:39
Zong zte a316g+ unlocked usercode done yasermalik SAGEM JTAG UNLOCKER 1 11-24-2009 05:25
<<< Zong Zte A316G+ Pinouts Detection >>> khadim100 Infinity-Box 2 11-18-2009 15:48

 



All times are GMT +1. The time now is 01:21.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.30207 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO