GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2009, 11:08   #1 (permalink)
No Life Poster
 
zeerik's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Sambrial (Sialkot)
Posts: 2,053
Member: 282066
Status: Offline
Sonork: 100.1590696
Thanks Meter: 443
ZTE A136 unlocking problem

hi
i am facing this error..................i have also try with FG/SegamDD but unable to unlock is there new security?




COM8 [VCP0] selected
module v1.70
Device: Zong-A136
Checking data, wait...
Action: read flash
Boot ...
Press and HOLD Power button now !
e-gold: 820000
loading...
next part...
error: can't run main loader:
Finished, time used: 6 sec
Remove/Install battery now !
  Reply With Quote
Old 11-03-2009, 17:39   #2 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 35,793
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 27,540
Quote:
Originally Posted by zeerik View Post
hi
i am facing this error..................i have also try with FG/SegamDD but unable to unlock is there new security?




COM8 [VCP0] selected
module v1.70
Device: Zong-A136
Checking data, wait...
Action: read flash
Boot ...
Press and HOLD Power button now !
e-gold: 820000
loading...
next part...
error: can't run main loader:
Finished, time used: 6 sec
Remove/Install battery now !
Hello,

it may be cable problem.
Try to use ordinary COM port cable but not unibox, in some cases this may helps.
  Reply With Quote
Old 11-08-2009, 13:28   #3 (permalink)
Freak Poster
 
habib-arshad's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 114
Member: 606302
Status: Offline
Thanks Meter: 17
zte a136

zte a136 try to unlock with infinity box
  Reply With Quote
Old 09-22-2012, 12:33   #4 (permalink)
No Life Poster
 
murtaza_nns's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Age: 32
Posts: 2,239
Member: 247987
Status: Offline
Sonork: 100.1609015
Thanks Meter: 525
Quote:
Originally Posted by InfinitySupport View Post
Hello,

it may be cable problem.
Try to use ordinary COM port cable but not unibox, in some cases this may helps.
I untick "Backup system area" and my problem solved.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ZONG ZTE A136 restart problem asad_nomy7 Infinity-Box 15 08-01-2010 06:14
ZTE-A136 Unlocked With Sagem EG .::Skylinks::. SAGEM JTAG UNLOCKER 13 02-11-2010 08:40
Zte a136 unlock method without software shmily ZTE 4 11-24-2008 20:29
zte a136 unlock failed gsmexpertgsmexp Infinity-Box 6 11-21-2008 12:51
ZTE A136 Unlocking Cable IBMOBILES Main Sales Section 0 11-03-2008 10:11

 



All times are GMT +1. The time now is 16:16.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.23445 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO