GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-22-2011, 08:22   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 98
Member: 1521704
Status: Offline
Sonork: 012
Thanks Meter: 2
ZTE A35 mobile how to unlock??????????


how to unlock ZTE A35 for infinity combo box????????????
  Reply With Quote
Old 02-22-2011, 08:37   #2 (permalink)
Product Supporter
 
rafi_5217705's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: ☆I-LOVE Pakistan☆
Posts: 1,533
Member: 627475
Status: Offline
Sonork: 100.1594828
Thanks Meter: 1,056
what,s mean how to unlock ?

1: select phone use cable Zte 225
2: Click run
3: Click service button
4: Click Sp-unlock
Your phone Welbe unlocked
br
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rafi_5217705 For This Useful Post:
Old 02-22-2011, 08:47   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 98
Member: 1521704
Status: Offline
Sonork: 012
Thanks Meter: 2
ok br than u i will try ?????????
  Reply With Quote
Old 02-22-2011, 09:45   #4 (permalink)
No Life Poster
 
GFTELECOM's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: some were in my head
Age: 37
Posts: 1,035
Member: 922273
Status: Offline
Sonork: 100.1583612
Thanks Meter: 119
if you select zte a 35 always show error boot load fail
but if you select sagem my 150x it work fine and you can unlock your phone 1000000% tested by me and many user in the forum...
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GFTELECOM For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 12:42
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 12:57
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-08-2012 19:29

 



All times are GMT +1. The time now is 02:39.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24936 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO