GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2009, 13:17   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ghana
Age: 36
Posts: 571
Member: 563167
Status: Offline
Thanks Meter: 39
ZTE-A66+ & VODAFONE 136 locked


Hello infinity managment it has been a very long time ......
pls kindlly help us to unlock these type of phones bcos INFINITY is de best unlockable tool de world NO dout abt it.....

So pls do sopport it .......


cllins.....................
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cllins For This Useful Post:
Old 09-23-2009, 02:33   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Age: 35
Posts: 1,875
Member: 153893
Status: Offline
Thanks Meter: 248
Quote:
Originally Posted by cllins View Post
Hello infinity managment it has been a very long time ......
pls kindlly help us to unlock these type of phones bcos INFINITY is de best unlockable tool de world NO dout abt it.....

So pls do sopport it .......


cllins.....................
it is true infinity box is the best soft among the rest so pls tryed to support
vodafone 136
  Reply With Quote
Old 09-24-2009, 03:45   #3 (permalink)
Freak Poster
 
ASIEDU ANNOR's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Kumasi;Ghana\west africa
Age: 34
Posts: 317
Member: 510345
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Donate money to this user
Try and send me updates of this models
  Reply With Quote
Old 09-24-2009, 14:27   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Location: No location
Posts: 493
Member: 1120374
Status: Offline
Thanks Meter: 66
a66+ and 136 is too many over here so please support it.
  Reply With Quote
Old 09-26-2009, 20:08   #5 (permalink)
Freak Poster
 
ASIEDU ANNOR's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Kumasi;Ghana\west africa
Age: 34
Posts: 317
Member: 510345
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Donate money to this user
i am still waiting for updates
  Reply With Quote
Old 10-02-2009, 11:31   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Emmanuel Ankah's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Accra.Ghana
Age: 47
Posts: 306
Member: 167261
Status: Offline
Thanks Meter: 18
sag- master is realy true 136 has been added? post to all thz keep it up
  Reply With Quote
Old 10-02-2009, 20:16   #7 (permalink)
No Life Poster
 
mediaextensions's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: K'dua , 3rd Fl Main K'si St GH
Posts: 1,117
Member: 1123079
Status: Offline
Sonork: 100.1586814
Thanks Meter: 424
i dont understand do you mean smti support vodafone 136
  Reply With Quote
Old 10-02-2009, 20:42   #8 (permalink)
Freak Poster
 
ASIEDU ANNOR's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Kumasi;Ghana\west africa
Age: 34
Posts: 317
Member: 510345
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Donate money to this user
are u sure that sagmaster has supported the vodafone 136 model?have u tested it
  Reply With Quote
Old 10-14-2009, 10:37   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Location: No location
Posts: 493
Member: 1120374
Status: Offline
Thanks Meter: 66
what i the difference between zte 136 and vodafone 136
  Reply With Quote
Old 10-15-2009, 13:35   #10 (permalink)
Freak Poster
 
ASIEDU ANNOR's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Kumasi;Ghana\west africa
Age: 34
Posts: 317
Member: 510345
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Donate money to this user
They are all the same. Why?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ASIEDU ANNOR For This Useful Post:
Old 11-08-2009, 14:30   #11 (permalink)
No Life Poster
 
THE GREAT ONE's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: INSIDE OCLHASHCAT
Posts: 2,573
Member: 751235
Status: Offline
Sonork: 100.1662008
Thanks Meter: 524
am asking you kumasi boy.. have you unlock those fones with smti before? let as know
  Reply With Quote
Old 11-08-2009, 14:50   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2005
Age: 35
Posts: 1,875
Member: 153893
Status: Offline
Thanks Meter: 248
is not true b'cus i have smt and smt is not supported.i think he is talking about zte 136 and we are talking about vodafone 136 and they are not the same
  Reply With Quote
Old 11-09-2009, 12:17   #13 (permalink)
No Life Poster
 
mediaextensions's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: K'dua , 3rd Fl Main K'si St GH
Posts: 1,117
Member: 1123079
Status: Offline
Sonork: 100.1586814
Thanks Meter: 424
It is definitely not true. Because i have tried it with SMTI and it does not support vodafone136. We are all waiting for update to unlock this phone.
  Reply With Quote
Old 11-09-2009, 15:48   #14 (permalink)
No Life Poster
 
GFTELECOM's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: some were in my head
Age: 38
Posts: 1,035
Member: 922273
Status: Offline
Sonork: 100.1583612
Thanks Meter: 119
reply

Quote:
Originally Posted by mediaextensions View Post
It is definitely not true. Because i have tried it with SMTI and it does not support vodafone136. We are all waiting for update to unlock this phone.
hi it is a new cpu infinity dont suport it try with another device like magic clip pro
  Reply With Quote
Old 11-09-2009, 15:49   #15 (permalink)
Freak Poster
 
ASIEDU ANNOR's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Kumasi;Ghana\west africa
Age: 34
Posts: 317
Member: 510345
Status: Offline
Thanks Meter: 35
Donate money to this user
I've neither said it here nor anywhere else that i can decode such phones. Make sure you read carefully before u post
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
zte a66 readed bin sabbalde SAGEM JTAG UNLOCKER 1 04-01-2010 18:33
ZTE 227 & VODAFONE 227 the same models? denard SAGEM JTAG UNLOCKER 36 11-30-2009 11:56
any solution for Zte A66new and vodafone 136 MGT SOFTWARE FuriousGold 2 11-16-2009 15:19
Vodafone 136 locked cllins Infinity-Box 2 09-21-2009 12:54

 



All times are GMT +1. The time now is 11:21.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39582 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO