GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Base Band 5 ( BB-5 )

Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) Baseband-5 Phones: 2700 Classic , 2730 Classic , 3109c , 3110c , 3120c , 3250 , 3500c , 3600s , 3610 Fold , 3710 Fold , 3720 Classic , 5130 XpressM , 5200 / 5200b , 5220 XpressM , 5230 XpressM , 5300 / 5300b , 5310 / 5310b , 5320 , 5500 , 5530 XpressM , 5610 , 5630 XpressM , 5700 , 5730 XpressM , 5800 , 6085 / 6086 , 6110n , 6120c , 6121c , 6124c , 6125 , 6126 / 6133b , 6131 / 6133 , 6131 (NFC) , 6136 , 6151 , 6208 Classic , 6210n , 6212c , 6220c , 6233 , 6234 , 6260 Slide , 6263 , 6267 , 6270 , 6280 / 6288 , 6282 , 6290 , 6300 , 6300i , 6301 , 6303 Classic , 6500 Classic , 6500 Slide , 6555 , 6600 Fold , 6600 Slide , 6630 , 6650 Fold , 6680 , 6681 , 6682 , 6700 Classic , 6710 Navigator , 6720 Classic , 6730 Classic , 6760 Slide , 6790 Surge , 7210c , 7310c , 7370 , 7373 , 7390 , 7500 , 7510c , 7610c , 7900 , 8600 , 8800 arte , E50 , E51 , E52 , E55 , E60 , E61 , E61i , E62 , E63 , E65 , E66 , E70 , E71 , E72 , E75 , E90 , N70 , N71 , N72 , N73 , N75 , N76 , N77 , N78 , N79 , N80 , N81 , N82 , N85 , N86 , N90 , N91 , N92 , N93 , N93i , N95 , N95 8GB , N96 , N97 , N97 Mini , X3 , X6

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2006, 17:21   #151 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Member: 355705
Status: Offline
Thanks Meter: 0

I have just upgraded mine to from a vodafone branded to

v 2.10.013
21-09-06
RM-43
N91 (58.01)

I finally got hold of N91 UK Generic product code 0535747 and changed to using nemesis.

The update went ok, with no problems but I can’t get the menu button to show the menu, it’s just a blank screen with a blue background. It said the upgrade had been successful.

Any ideas.
  Reply With Quote
Old 12-14-2006, 22:31   #152 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Member: 402930
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I used 0523307 for my e61 as suggested by someone else earlier in this threas (it was originally T-mobile branded)
Absolutely fine , no problems whatsoever
  Reply With Quote
Old 12-14-2006, 22:50   #153 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Member: 355705
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I've got it now. I had to re-enter my original productcode after the update.
  Reply With Quote
Old 12-16-2006, 14:59   #154 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 28
Posts: 46
Member: 130550
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i cant download the activation thing it says its been deleted
  Reply With Quote
Old 12-16-2006, 18:44   #155 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 320
Member: 374714
Status: Offline
Thanks Meter: 9
n73 louk code ineed help
  Reply With Quote
Old 12-17-2006, 00:29   #156 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: riyadh
Age: 37
Posts: 171
Member: 125111
Status: Offline
Thanks Meter: 24
.................................................. ..............
  Reply With Quote
Old 12-24-2006, 11:03   #157 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Member: 417647
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Am I able to change the phone language using the method posted on page 1?
  Reply With Quote
Old 12-29-2006, 10:51   #158 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 13
Member: 381100
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hey guys, I have a Nokia 6680. I wanna know in NSU what is the latest Firmware Version For 6680 is it 5.04.07 or 5.04.44
Thanks!
  Reply With Quote
Old 12-30-2006, 22:11   #159 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 27
Member: 404321
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Codes For Nokia N73 Rm-132? Please
  Reply With Quote
Old 01-02-2007, 06:35   #160 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Member: 421079
Status: Offline
Thanks Meter: 0
E61 Language Support Change

Hi Folks,

I'm trying to change a language support on my E61. I managed to de-brand it from original Planet 3 (product code 0538361, En/Chinese lang.) to a clean Nokia GUI and SW layout (using suggested product code 0524755). Chinese language is still sitting there though. As a second step I changed the product code to 0537110 which suppose to be Czech/Slovak variant (that's what I want, hoping that I still will be able to have GUI in English), but NSU keeps notifying me that a newer version is not available. Is there any way how I'd be able to solve this?

Thanks.
  Reply With Quote
Old 01-03-2007, 10:16   #161 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 10
Member: 419120
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi Guys,

There is any method to flash a locked nokia n70 without the sim using NSU?
  Reply With Quote
Old 01-04-2007, 16:17   #162 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Member: 424322
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Question Active Standby still missing on 6151 after firmware "reinstall"

I have an Orange branded Nokia 6151 and would really like to get rid of the Orange HomeScreen (and the annyoing MMS bug) in favour of plain Series 40 Active Standby. I thought this would be the easiest way.

After doing so, Orange HomeScreen is really gone, the Active Standby is still missing however. There's simply no Active Standby option in Settings > Display > Standby mode settings. Active Standby only appears after resetting the setting to Full Factory via NSS, but is not customizable at all and disappears with the next phone restart anyway. I thought formatting the user area could help, but NSS is not able to do this -- I receive an error everytime I try...

Anyone has any idea what should I try next?
  Reply With Quote
Old 01-04-2007, 20:45   #163 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Member: 424322
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by mokrofuz View Post
language is still sitting there though. As a second step I changed the product code to 0537110 which suppose to be Czech/Slovak variant (that's what I want, hoping that I still will be able to have GUI in English), but NSU keeps notifying me that a newer version is not available. Is there any way how I'd be able to solve this?
Thanks.
Even if there is no newer firmware available, (at least the latest version of) Nokia Software Update should give you the option to "reinstall" the last firmware.

I've read a post from a guy reporting that he was unable to get updates for his E61 with 0537110 code and had to replace it with another one. Try one of these:

0530081 Euro-G1 Silver (should be English, German and Czech)
0532623 Euro-G2 Silver (should be English, German and Slovak)
  Reply With Quote
Old 01-05-2007, 04:45   #164 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 7
Member: 424376
Status: Offline
Thanks Meter: 0
NSU link on first post is invaid!
  Reply With Quote
Old 01-08-2007, 18:41   #165 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2005
Age: 35
Posts: 50
Member: 136310
Status: Offline
Thanks Meter: 12
try www.nokia.com/softwareupdate
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to edit Nokia firmware .... ?!?!? Sau_Cell GSM Programming & Reverse Engineering 13 01-09-2014 09:00
Flash BB5 to original Nokia firmware without Phoenix! jonysant Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 1 10-01-2009 22:38
How to format Nokia 6131 without Cabel !!!!! Urgent Please bukshi_mobile Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 2 02-07-2008 13:30
how to original nokia flash adapter with ufs?? steinhold2000 UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 0 09-09-2006 14:05
how to power nokia 3310 without battery i.e directly with dc supply nikhilele Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 04-16-2006 20:03

 



All times are GMT +1. The time now is 14:49.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.53868 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO