GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Base Band 5 ( BB-5 )


Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) Baseband-5 Phones: 2700 Classic , 2730 Classic , 3109c , 3110c , 3120c , 3250 , 3500c , 3600s , 3610 Fold , 3710 Fold , 3720 Classic , 5130 XpressM , 5200 / 5200b , 5220 XpressM , 5230 XpressM , 5300 / 5300b , 5310 / 5310b , 5320 , 5500 , 5530 XpressM , 5610 , 5630 XpressM , 5700 , 5730 XpressM , 5800 , 6085 / 6086 , 6110n , 6120c , 6121c , 6124c , 6125 , 6126 / 6133b , 6131 / 6133 , 6131 (NFC) , 6136 , 6151 , 6208 Classic , 6210n , 6212c , 6220c , 6233 , 6234 , 6260 Slide , 6263 , 6267 , 6270 , 6280 / 6288 , 6282 , 6290 , 6300 , 6300i , 6301 , 6303 Classic , 6500 Classic , 6500 Slide , 6555 , 6600 Fold , 6600 Slide , 6630 , 6650 Fold , 6680 , 6681 , 6682 , 6700 Classic , 6710 Navigator , 6720 Classic , 6730 Classic , 6760 Slide , 6790 Surge , 7210c , 7310c , 7370 , 7373 , 7390 , 7500 , 7510c , 7610c , 7900 , 8600 , 8800 arte , E50 , E51 , E52 , E55 , E60 , E61 , E61i , E62 , E63 , E65 , E66 , E70 , E71 , E72 , E75 , E90 , N70 , N71 , N72 , N73 , N75 , N76 , N77 , N78 , N79 , N80 , N81 , N82 , N85 , N86 , N90 , N91 , N92 , N93 , N93i , N95 , N95 8GB , N96 , N97 , N97 Mini , X3 , X6

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-05-2008, 06:13   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 14
Member: 284038
Status: Offline
Thanks Meter: 1
How to convert a n95 8gb rm-421 to rm-320?


Hi guys here I am once again needing your help. I have a N95 8gb rm-421 .I want to know if i can convert it to rm-320 not because of the operating bands but due to the fact that the rm-320 software has a lot of things that this rm-421 doesnt have. My question is how can i convert it to rm-320 ,what programs do i need? Once again thanxs in advance for your help.
  Reply With Quote
Old 09-05-2008, 07:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: Baltchik,Bulgaria
Age: 46
Posts: 1,236
Member: 47236
Status: Offline
Thanks Meter: 53
the only difference is UMTS band. In rm-421 is 1700Mhz in euro model rm-320 is 2100Mhz
so there will be no work 3G connection , all other is working 100%. Tested on 20 pieces

just flash with any nokia box flashes for rm-320 in american model

BR
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vascof1 For This Useful Post:
Old 09-05-2008, 08:00   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 14
Member: 284038
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Thanks! But can I use phoenix service software ? I Have used it with a nokia 5200 and it worked great .
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nokia n95 8gb dead after flashing rm 421 sunshinelin Cyclonebox 11 06-10-2010 09:43
N95 8gb rm-421 to rm-320 MasterShadi Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 1 11-08-2008 13:16
How can I convert N95 8gb Rm-421 to Rm-320 zoki MT-BOX 6 11-08-2008 11:32

 



All times are GMT +1. The time now is 16:16.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23551 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO