GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Base Band 5 ( BB-5 )

Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) Baseband-5 Phones: 2700 Classic , 2730 Classic , 3109c , 3110c , 3120c , 3250 , 3500c , 3600s , 3610 Fold , 3710 Fold , 3720 Classic , 5130 XpressM , 5200 / 5200b , 5220 XpressM , 5230 XpressM , 5300 / 5300b , 5310 / 5310b , 5320 , 5500 , 5530 XpressM , 5610 , 5630 XpressM , 5700 , 5730 XpressM , 5800 , 6085 / 6086 , 6110n , 6120c , 6121c , 6124c , 6125 , 6126 / 6133b , 6131 / 6133 , 6131 (NFC) , 6136 , 6151 , 6208 Classic , 6210n , 6212c , 6220c , 6233 , 6234 , 6260 Slide , 6263 , 6267 , 6270 , 6280 / 6288 , 6282 , 6290 , 6300 , 6300i , 6301 , 6303 Classic , 6500 Classic , 6500 Slide , 6555 , 6600 Fold , 6600 Slide , 6630 , 6650 Fold , 6680 , 6681 , 6682 , 6700 Classic , 6710 Navigator , 6720 Classic , 6730 Classic , 6760 Slide , 6790 Surge , 7210c , 7310c , 7370 , 7373 , 7390 , 7500 , 7510c , 7610c , 7900 , 8600 , 8800 arte , E50 , E51 , E52 , E55 , E60 , E61 , E61i , E62 , E63 , E65 , E66 , E70 , E71 , E72 , E75 , E90 , N70 , N71 , N72 , N73 , N75 , N76 , N77 , N78 , N79 , N80 , N81 , N82 , N85 , N86 , N90 , N91 , N92 , N93 , N93i , N95 , N95 8GB , N96 , N97 , N97 Mini , X3 , X6

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-30-2013, 15:59   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2012
Location: India Delhi
Posts: 72
Member: 1763732
Status: Offline
Sonork: 100.1638928
Thanks Meter: 5
Arrow nokia e63 Disc error- cannot complete write

I have Nokia e63. when i insert memory card in it it shows (disc error can not complete .. retry or data will be lost.)
i have tried so many memory cards every time its showing same error
what to do ?
is this hardware fault or software problem?
  Reply With Quote
Old 07-31-2013, 21:00   #2 (permalink)
No Life Poster
 
.:SARCAR:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Midnapore,West-Bengal,India
Posts: 4,805
Member: 322206
Status: Offline
Sonork: 100.1594813/.:SARCAR:.
Thanks Meter: 877
try to flash ur set first then check .
  Reply With Quote
Old 08-02-2013, 06:51   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Viet Nam
Posts: 16
Member: 1884950
Status: Offline
Sonork: 100.1647459
Thanks Meter: 2
check hardware 1.8v, 2.8v of memory card.
<=> memory corrupted
  Reply With Quote
Old 08-03-2013, 06:59   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2012
Location: rohtak-sampla
Age: 23
Posts: 65
Member: 1712309
Status: Offline
Sonork: 8f580cbf3792776ff9df6d34b
Thanks Meter: 5
change mmc ic silver i think your problem will be solved
  Reply With Quote
Old 08-26-2013, 09:04   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2012
Location: India Delhi
Posts: 72
Member: 1763732
Status: Offline
Sonork: 100.1638928
Thanks Meter: 5
thanks for the support. problem solved. fault in mem card slot.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 17:45.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.19823 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO