GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Base Band 5 ( BB-5 )

Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) Baseband-5 Phones: 2700 Classic , 2730 Classic , 3109c , 3110c , 3120c , 3250 , 3500c , 3600s , 3610 Fold , 3710 Fold , 3720 Classic , 5130 XpressM , 5200 / 5200b , 5220 XpressM , 5230 XpressM , 5300 / 5300b , 5310 / 5310b , 5320 , 5500 , 5530 XpressM , 5610 , 5630 XpressM , 5700 , 5730 XpressM , 5800 , 6085 / 6086 , 6110n , 6120c , 6121c , 6124c , 6125 , 6126 / 6133b , 6131 / 6133 , 6131 (NFC) , 6136 , 6151 , 6208 Classic , 6210n , 6212c , 6220c , 6233 , 6234 , 6260 Slide , 6263 , 6267 , 6270 , 6280 / 6288 , 6282 , 6290 , 6300 , 6300i , 6301 , 6303 Classic , 6500 Classic , 6500 Slide , 6555 , 6600 Fold , 6600 Slide , 6630 , 6650 Fold , 6680 , 6681 , 6682 , 6700 Classic , 6710 Navigator , 6720 Classic , 6730 Classic , 6760 Slide , 6790 Surge , 7210c , 7310c , 7370 , 7373 , 7390 , 7500 , 7510c , 7610c , 7900 , 8600 , 8800 arte , E50 , E51 , E52 , E55 , E60 , E61 , E61i , E62 , E63 , E65 , E66 , E70 , E71 , E72 , E75 , E90 , N70 , N71 , N72 , N73 , N75 , N76 , N77 , N78 , N79 , N80 , N81 , N82 , N85 , N86 , N90 , N91 , N92 , N93 , N93i , N95 , N95 8GB , N96 , N97 , N97 Mini , X3 , X6

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2009, 16:56   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 30
Member: 359438
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Wink is it possible to unlock a nokia n81 8gb from ny netowrk

im currently on VODAFONE with my nokia n81 g gb but i have to say i think theyre TERRIBLE at giving rewards back to us ppl so i want to change the network byut dont really wanna pay the prices theyre sayin itll cost me to get it unlocked,im running windows vista n got basic cable that comes with the fone its a strange shape usb to normal usb(in comp) if that is of any use to anyone that can help me unlock my fone,wud be SERIOUSLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY APPRECIATED,ive tried the websites that say "FREE UNLCOK" then TA-DA they say ring this 0989 number,yeah ok NOT, n THANX IF ANYYYYYONE CAN HELP ME OUT WITH MY DILLEMA
  Reply With Quote
Old 03-23-2009, 02:45   #2 (permalink)
No Life Poster
 
vali23_mm's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 738
Member: 627228
Status: Offline
Sonork: 100.1577983
Thanks Meter: 155
Yes this Phone can be unlock not for free

Just Payend solution and cust aroun 25€ by Dejan logs with USB cable












B.R.,vali23_mm
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is it possible to unlock a nokia n70 via imei, its a vodafone uk? bubblegum Phone Unlocking Codes & Maps 7 03-26-2010 22:30
is it possible to unlock iphone 2g updated from 112 to 202 ?? help needed ataur0008 iPhone 2 / 3G / 3GS 6 08-24-2008 19:36
Is It Possible To Unlock From Network A Samsung Sgh A300? BREZESKI Wanted Products 1 01-22-2003 07:59
Is it possible to unlock a nokia 3310 with a datacable????? elwin1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 03-05-2001 22:32

 



All times are GMT +1. The time now is 13:37.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.19753 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO