GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Base Band 5 ( BB-5 )

Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) Baseband-5 Phones: 2700 Classic , 2730 Classic , 3109c , 3110c , 3120c , 3250 , 3500c , 3600s , 3610 Fold , 3710 Fold , 3720 Classic , 5130 XpressM , 5200 / 5200b , 5220 XpressM , 5230 XpressM , 5300 / 5300b , 5310 / 5310b , 5320 , 5500 , 5530 XpressM , 5610 , 5630 XpressM , 5700 , 5730 XpressM , 5800 , 6085 / 6086 , 6110n , 6120c , 6121c , 6124c , 6125 , 6126 / 6133b , 6131 / 6133 , 6131 (NFC) , 6136 , 6151 , 6208 Classic , 6210n , 6212c , 6220c , 6233 , 6234 , 6260 Slide , 6263 , 6267 , 6270 , 6280 / 6288 , 6282 , 6290 , 6300 , 6300i , 6301 , 6303 Classic , 6500 Classic , 6500 Slide , 6555 , 6600 Fold , 6600 Slide , 6630 , 6650 Fold , 6680 , 6681 , 6682 , 6700 Classic , 6710 Navigator , 6720 Classic , 6730 Classic , 6760 Slide , 6790 Surge , 7210c , 7310c , 7370 , 7373 , 7390 , 7500 , 7510c , 7610c , 7900 , 8600 , 8800 arte , E50 , E51 , E52 , E55 , E60 , E61 , E61i , E62 , E63 , E65 , E66 , E70 , E71 , E72 , E75 , E90 , N70 , N71 , N72 , N73 , N75 , N76 , N77 , N78 , N79 , N80 , N81 , N82 , N85 , N86 , N90 , N91 , N92 , N93 , N93i , N95 , N95 8GB , N96 , N97 , N97 Mini , X3 , X6

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2006, 16:26   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Member: 373799
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Problems installing Diego & Phoenix

Has anyone else had problems installing Diego 3.07sp2 on a 'clean' PC?

Mine keeps failing during installation saying that the installation was interrupted. I have tried on both XP and 2K and redownloaded the file from serveral sources on the internet, but no go.

The only time I remember it working was when I had an OLDER version of Diego already installed, and I upgraded. Unfortunately I no longer have that PC. This suggests that it needs some files/registry from old version to work.

Anybody else have this problem, and know of a fix?

I have tried to find an older version of Diego, but 'nokia dogtoe' ftp site is now down, and that is the only site I remember having older versions...
  Reply With Quote
Old 11-02-2006, 16:57   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2006
Age: 28
Posts: 90
Member: 307640
Status: Offline
Thanks Meter: 0
yes mate happend to me most times when i have had pcsuite installed and removed i just keep reinstalling windows
  Reply With Quote
Old 11-04-2006, 21:00   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Member: 373799
Status: Offline
Thanks Meter: 0
did you manage to get Diego installed eventually though?

PC suite has never been installed on my machines and I still cannot install.
  Reply With Quote
Old 11-05-2006, 12:06   #4 (permalink)
btl
No Life Poster
 
btl's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,191
Member: 50389
Status: Offline
Thanks Meter: 37
i dont know for a reason mine wont run after intallation i have done everythin possible
  Reply With Quote
Old 11-05-2006, 22:54   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Member: 373799
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Could somebody here please post a link to an older version of Diego so I can try and install it, and then upgrade to 3.07sp2 - hoping this might work?

Many thanks to whoever can do this.
  Reply With Quote
Old 11-05-2006, 23:11   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 51
Member: 371214
Status: Offline
Thanks Meter: 0
You should have no problems with 3.07sp2 and clean PC

My MD5 hash:
Nokia Diego 3.07 Sp2.msi = fee63d5c6d795d3cb529bdd29190c38b

I had problem installing 3.07sp2 on not "clean PC" - nothing was installed
but on fresh installed Windows XP SP2 all went OK.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't Install Drivers & ''NOT FOUND'' S/N reader problem! Saci11211 Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 1 10-04-2008 07:33
big problem uninstall & install smartmoto & scard update client yvanc Smart-Clip 4 09-30-2007 13:26
Can't install Diego 3.07 dude-nl Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 2 11-04-2006 20:58
3250 & Phoenix Problem (Using Reaper) Clarkson Blade Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 1 08-17-2006 21:42
problem instal new version Phoenix idoniletisim Phoenix Black Box 20 05-11-2006 14:56

 



All times are GMT +1. The time now is 15:37.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38387 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO