GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Sony Ericsson > Old Ericsson Phones & Sony Phones


Old Ericsson Phones & Sony Phones ALL Ericsson OR SONY Phones are here, you Can't Find "SonyEricsson" in there. only SONY old phones or Ericsson old Phones.. do we need to say it again :)

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2002, 00:21   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: PA
Age: 40
Posts: 160
Member: 13453
Status: Offline
Thanks Meter: 3
t18s can't connect to the bootstrap


I have a dead t18s. I try to fix it with ATR 5.30. ATR can detect the phone as Tx or r310, but failure to connect to the bootstrap. I try ericsson maker 1.6 by bartek and it only can detect phone as t18 but fail to check the other info (IMEI etc.) and prompt me to check the cable connection. Any suggests anyone ???
thx in advance
  Reply With Quote
Old 08-07-2002, 05:12   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Posts: 89
Member: 10600
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Try again with full charged battery. If no change, use Eric-Varanius
and tell what happens!
  Reply With Quote
Old 08-07-2002, 15:39   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: PA
Age: 40
Posts: 160
Member: 13453
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I had charged it for about 2 hours.... still not working, i check the connector and clean it.... not working....
any other suggest ?
thx
  Reply With Quote
Old 08-07-2002, 22:33   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2002
Location: Romania
Age: 36
Posts: 250
Member: 11445
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Exclamation Doy ou have extern power?

If so OK. The alimentation for bootstrap must be from battery not from +5V extern poer. Try soldering wires directly to the phone's board.
  Reply With Quote
Old 08-08-2002, 18:02   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2002
Location: PA
Age: 40
Posts: 160
Member: 13453
Status: Offline
Thanks Meter: 3
I'm using ericsson 688/788/t10/t18 data cable with no external power, not an auto ignition data cable. Do u think something wrong with my handy's battery ?
  Reply With Quote
Old 08-09-2002, 19:44   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2002
Location: Romania
Age: 36
Posts: 250
Member: 11445
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Wink The cabele is not good

You must use a modified cable with external power and with autoignition. Searche the web for schematic!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't connect to the server - communication closed lil-angel KULANKENDI Server 4 11-04-2008 12:35
Sony Z530i Can't connect to the box. amol_sm Universalbox 3 08-07-2008 15:03
Spice S530 can't connect . . . . to the box. amol_sm Infinity-Box 2 06-07-2008 15:24
I need help , i have COM port connection and i can't connect to the phone starmad Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 3 10-01-2004 20:11

 



All times are GMT +1. The time now is 11:38.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27507 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO