GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Universalbox

Universalbox Universalbox Official support area

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-23-2010, 19:46   #1 (permalink)
No Life Poster
 
michel.tissier's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: The Twilight Zone
Posts: 1,185
Member: 736073
Status: Offline
Thanks Meter: 74
5310 white display?

Hi I have a 5310b , that when powered on, always stays white. I try to flash the phone with last version..and get the same problem. Then try Repair button , and Unlock , and calculate SD but always get a error in the middle of the process .. any idea ??????????????

LOG

Code:
MCU Nokia Version: 1.126, and up to date.
SMCU Nokia Version: 1.44, and up to date.
Input power: 4,74V OK.
Output power at Line1 3,90V is in range of: 4,00V 10,0%
Asic ID: 000000010000022600010006010C192101013000
EM Asic ID: 00000295
EM Asic ID: 00000B22
Public ID: 14200216EE1E0354D8F234A4E18F43A6B2649613
Asic Mode ID: 00
Hash: BAF3A9C3DBFA8454937DB77F2B8852B1
ROM ID: 273F6D55DFAAF68F
Using lockinfo from file C:\Uni\Files\Nokia\BB5\Backup\14200216EE1E0354D8F234A4E18F43A6B2649613.REPAIR
Initializing phone...
Output power at Line1 3,90V is in range of: 4,00V 10,0%
Phone powered.
--------------------------------------------------------------------------------
TBB5PatchRepairThread 2.8.9.2680 finished at: 2010/08/23 15:34:06

Terminated with error: 00010072.00015018.00019320
MCU Boot Version: 1.069, and up to date.
SMCU Boot Version: 1.34, and up to date.
Device opened at USB->Universal Box [UBPN1LBJ]

TBB5PatchRepairThread 2.8.9.2680 started at: 2010/08/23 15:36:06
--------------------------------------------------------------------------------
MCU Nokia Version: 1.126, and up to date.
SMCU Nokia Version: 1.44, and up to date.
Input power: 4,72V OK.
Output power at Line1 3,90V is in range of: 4,00V 10,0%
Asic ID: 000000010000022600010006010C192101013000
EM Asic ID: 00000295
EM Asic ID: 00000B22
Public ID: 14200216EE1E0354D8F234A4E18F43A6B2649613
Asic Mode ID: 00
Hash: BAF3A9C3DBFA8454937DB77F2B8852B1
ROM ID: 273F6D55DFAAF68F
Using lockinfo from file C:\Uni\Files\Nokia\BB5\Backup\14200216EE1E0354D8F234A4E18F43A6B2649613.REPAIR
Initializing phone...
Output power at Line1 3,90V is in range of: 4,00V 10,0%
Phone powered.
--------------------------------------------------------------------------------
TBB5PatchRepairThread 2.8.9.2680 finished at: 2010/08/23 15:36:48

Terminated with error: 00010072.00015018.00019320
MCU Boot Version: 1.069, and up to date.
SMCU Boot Version: 1.34, and up to date.
Device opened at USB->Universal Box [UBPN1LBJ]

TBB5PatchUnlockThread 2.8.9.2680 started at: 2010/08/23 15:37:11
--------------------------------------------------------------------------------
MCU Nokia Version: 1.126, and up to date.
SMCU Nokia Version: 1.44, and up to date.
Initializing phone...
Output power at Line1 3,90V is in range of: 4,00V 10,0%
Phone powered.
--------------------------------------------------------------------------------
TBB5PatchUnlockThread 2.8.9.2680 finished at: 2010/08/23 15:37:52

Terminated with error: 00010072.00015018.00019320
MCU Boot Version: 1.069, and up to date.
SMCU Boot Version: 1.34, and up to date.
Device opened at USB->Universal Box [UBPN1LBJ]

TBB5CheckSDThread 2.8.9.2680 started at: 2010/08/23 15:38:32
--------------------------------------------------------------------------------
MCU Nokia Version: 1.126, and up to date.
SMCU Nokia Version: 1.44, and up to date.
Initializing phone...
Output power at Line1 3,90V is in range of: 4,00V 10,0%
Phone powered.
--------------------------------------------------------------------------------
TBB5CheckSDThread 2.8.9.2680 finished at: 2010/08/23 15:39:12

Terminated with error: 00010072.00015018.00019320
MCU Boot Version: 1.069, and up to date.
SMCU Boot Version: 1.34, and up to date.
Device opened at USB->Universal Box [UBPN1LBJ]

TBB5SelfTestThread 2.8.9.2680 started at: 2010/08/23 15:45:03
--------------------------------------------------------------------------------
MCU Nokia Version: 1.126, and up to date.
SMCU Nokia Version: 1.44, and up to date.
Initializing phone...
Output power at Line1 3,90V is in range of: 4,00V 10,0%
Phone powered.
--------------------------------------------------------------------------------
TBB5SelfTestThread 2.8.9.2680 finished at: 2010/08/23 15:45:43

Terminated with error: 00010072.00015018.00019320
MCU Boot Version: 1.069, and up to date.
SMCU Boot Version: 1.34, and up to date.
Device opened at USB->Universal Box [UBPN1LBJ]
 
Old 08-23-2010, 20:21   #2 (permalink)
Moderator
 
Braycel's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cucuta-Medellin Antioquia
Posts: 2,052
Member: 813309
Status: Offline
Thanks Meter: 768
Phone Have Sound Or Not ???
 
Old 08-23-2010, 20:25   #3 (permalink)
No Life Poster
 
michel.tissier's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: The Twilight Zone
Posts: 1,185
Member: 736073
Status: Offline
Thanks Meter: 74
Quote:
Originally Posted by nexxus63 View Post
Phone Have Sound Or Not ???
No.. phone don't vibrate and don't have sound.. The display is fine, and Im already re-hot the flash ic .. but still with the problem
 
Old 08-23-2010, 20:25   #4 (permalink)
Product Manager
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: ┌(◣◢)┐
Age: 34
Posts: 16,869
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,339
look like communication error, try to check pcb maybe need to wash or something then try to flash again
 
Old 08-23-2010, 20:28   #5 (permalink)
Moderator
 
Braycel's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cucuta-Medellin Antioquia
Posts: 2,052
Member: 813309
Status: Offline
Thanks Meter: 768
Yes Wash Pcb And Try Again Use Last Version Of Soft
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6210 dark display need help urgently gsnbhagawan Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 12-11-2001 21:35
5110 display is low mudboy Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 10-19-2001 17:33
5110 partial display missing aspog Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 09-05-2001 22:06
Blue LEDs in your Display SUPER! GM Nokia Hardware & Hardware Repair 0 06-25-2000 12:47
blue Display in Nokia Cellphones TheDon Nokia Hardware & Hardware Repair 0 10-29-1999 18:28

 



All times are GMT +1. The time now is 01:10.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.20062 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO