GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Universalbox

Universalbox Universalbox Official support area

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2005, 12:40   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 37
Posts: 445
Member: 126612
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Problems with ftp

Am i the only one having problems downloading from the ftp or is there anyone else out there experiencing the same ???

Everytime i connect my box and even just try to refrech the file list it gets stuck halfway with error [00000888]

Anyone ???

Please note i'm not selecting too many files coz i don't even get to that part !!!

i'm using xp sp2 and a broadband proxy connection.

Anyone ???
 
Old 11-01-2005, 20:45   #2 (permalink)
Product Manager
 
Kima's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Universalbox
Age: 41
Posts: 741
Member: 5144
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Hi...
I neeed some more information about what you are doing exactly...
Can you contact me at ICQ..?
My icq: 32-520-488

b/r KIMA
 
Old 11-02-2005, 06:05   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 37
Posts: 445
Member: 126612
Status: Offline
Thanks Meter: 8
A search for your icq number says search not found

Heres my icq number 325694439

Thankjs in advance
 
Old 11-02-2005, 08:25   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 37
Posts: 445
Member: 126612
Status: Offline
Thanks Meter: 8
ok on second thoughts i figured it out.
Think your server can't handle the number of hiots and downloads its getting from the amount of users.

I logged on at 5am GMT+2 and i dowloaded over 200mb in an hour and a half.
Not bad at all but once it hits 8:30am local time the server just doesn't respond.

Anyway enough said about that...

I'm having a problem with a prototype K750i
Universal box dongle is the only tool with which i could revive the phone using cid29 software (otp cid 29)

But now i need a cid 29 erom certificate.
Its alive with the cid36 erom but shows configuration error.
Any chance of getting that erom ???
 
Old 11-02-2005, 13:11   #5 (permalink)
Product Manager
 
universalbox's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 38
Posts: 5,847
Member: 68982
Status: Offline
Thanks Meter: 17,852
Quote:
Originally Posted by techie786
ok on second thoughts i figured it out.
Think your server can't handle the number of hiots and downloads its getting from the amount of users.
I logged on at 5am GMT+2 and i dowloaded over 200mb in an hour and a half.
Not bad at all but once it hits 8:30am local time the server just doesn't respond.
Anyway enough said about that...
I'm having a problem with a prototype K750i
Universal box dongle is the only tool with which i could revive the phone using cid29 software (otp cid 29)
But now i need a cid 29 erom certificate.
Its alive with the cid36 erom but shows configuration error.
Any chance of getting that erom ???
Configuration error is not erom problem. You can flash CID36 even if you have CID29 in the OTP. Try flashing SW+Generic and it will upload the customization too. This should solve your problem. I don't know any other reason for configuration error.
 
Old 11-03-2005, 14:33   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 37
Posts: 445
Member: 126612
Status: Offline
Thanks Meter: 8
I did flash SW and generic ... thats how i got the configuration error in the first place...
 
Old 11-03-2005, 15:13   #7 (permalink)
Product Manager
 
Kima's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Universalbox
Age: 41
Posts: 741
Member: 5144
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Quote:
Originally Posted by techie786
I did flash SW and generic ... thats how i got the configuration error in the first place...
Hi again...
Did you checked is both SW and generic same version..??
Try to reflash it again...

b/r KIMA
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
big problem with my mx key sshreesai MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 4 03-31-2010 10:07
problem with nokia 6234 pachicoo Universalbox 2 03-29-2010 15:19
For those that have problems with FTP. Nizze Cruiser Suite 0 12-05-2005 16:01
Problem with Ftp maybe SagMaster Team OLD Products 2 06-19-2005 19:26

 



All times are GMT +1. The time now is 03:20.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27468 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO