GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Universalbox

Universalbox Universalbox Official support area

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-08-2012, 13:07   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: UK
Posts: 8
Member: 1746240
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Universal Box on MAC

How to install UB on MAC?
is MAC Better then PC?
Thanks
 
Old 05-09-2012, 10:03   #2 (permalink)
Product Manager
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: ┌(◣◢)┐
Age: 34
Posts: 16,733
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,264
if you are talking about apple OS, Currently not supported for any other OS
Only Windows are supported
 
Old 05-11-2012, 10:45   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: UK
Posts: 8
Member: 1746240
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Thanks Javvad.
Can you tell me plz from Where i can get UB in Glasgow, Scotland ?
Thanks
 
Old 05-13-2012, 15:26   #4 (permalink)
Product Manager
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: ┌(◣◢)┐
Age: 34
Posts: 16,733
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,264
here is dealer list chose your nearest dealer
:: Universal Box :: Dealer list ::
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-10-2013 02:07
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 20:09

 



All times are GMT +1. The time now is 02:23.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.20410 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO