GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Universalbox

Universalbox Universalbox Official support area

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-31-2012, 16:21   #1 (permalink)
Freak Poster
 
shoktong's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: najran k.s.a
Age: 33
Posts: 473
Member: 461188
Status: Offline
Sonork: 1587510
Thanks Meter: 192
universalbox dont run on win 7

here screenshot i am old user of ub and i want to used my ub in my window 7...i hope ub runs in this windows





br
shoktong
 
The Following User Says Thank You to shoktong For This Useful Post:
Old 03-31-2012, 17:44   #2 (permalink)
No Life Poster
 
bk.gsm's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: some where in this world
Age: 24
Posts: 1,656
Member: 869809
Status: Offline
Sonork: 100.1585798
Thanks Meter: 441
hi

what is your OS type?32bit or 64 bit?any way UNI box can work with windows 7 32 bit edition smoothly.....

try to update your OS..post result here

b.r.
 
The Following 2 Users Say Thank You to bk.gsm For This Useful Post:
Old 04-01-2012, 06:44   #3 (permalink)
Freak Poster
 
shoktong's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: najran k.s.a
Age: 33
Posts: 473
Member: 461188
Status: Offline
Sonork: 1587510
Thanks Meter: 192
Quote:
Originally Posted by the scavenger View Post
hi

what is your OS type?32bit or 64 bit?any way UNI box can work with windows 7 32 bit edition smoothly.....

try to update your OS..post result here

b.r.

i try to install 64bit but my problem is cant install the vga driver it only install in 32bit...

thanks for your reply

ub team could you do some help to run universalbox in win 7 32bit???




br
shoktong
 
Old 04-01-2012, 17:45   #4 (permalink)
No Life Poster
 
naizersky's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 893
Member: 540512
Status: Offline
Thanks Meter: 146
full format win 7....... install fresh work fine win 7 32bit
 
Old 04-01-2012, 18:03   #5 (permalink)
No Life Poster
 
yassinek85's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: imei4unlock
Posts: 1,769
Member: 938547
Status: Offline
Sonork: 100.1591926
Thanks Meter: 462
Universalbox work in windows 7 64bits perfectly just unistal it again and run its as administator
 
Old 04-03-2012, 00:15   #6 (permalink)
Product Manager
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: ┌(◣◢)┐
Age: 34
Posts: 16,813
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,302
You can use universalbox at Windows 7 32bit
just check your os if has any error batter way clean reinstall your windows
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 20:09

 



All times are GMT +1. The time now is 00:46.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.19986 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO