GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Universalbox

Universalbox Universalbox Official support area

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2009, 06:55   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Littlemaster's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 370
Member: 217946
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Question What,s wrong whith UB ( Need credit for repair 3110 ?????)

UB TEAM,
I have activated all unlimited & no testpoint unlock from UB team.Now when i try to repair simlock of any model even like old 3110 model.ALL server saw need credit for repair simlock data............??????

on my box i have activated

1- BB5 no testpoint unlock 100 credit
2- BB5 sl2 free unlimited unlock 300 credit
3- DCT4 sl2 unlimited unlock 200 credit
 
Old 11-21-2009, 07:01   #2 (permalink)
No Life Poster
 
dharmdev's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,078
Member: 51125
Status: Offline
Thanks Meter: 1,435
i have same problem

on my box i have activated

1- BB5 no testpoint unlock 100 credit
2- BB5 sl2 free unlimited unlock 300 credit
3- DCT4 sl2 unlimited unlock 200 credit
 
Old 11-21-2009, 07:15   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Littlemaster's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 370
Member: 217946
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Reply UB team........................... ????????????????? why this is hapening for old model,s.U SAID IN UR UPDATE IT IS FREE UPDATE FOR THOSE WHO HAVE ACTIVATED BB5 SL2 FOR UNLIMITED UNLOCK........................
 
Old 11-21-2009, 07:21   #4 (permalink)
No Life Poster
 
irfanboss's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: I.N.D.I.A
Posts: 1,330
Member: 256247
Status: Offline
Thanks Meter: 429
3100 data repeir taken my 15 credit plz plz plz mr jawad closed your money mking bussines
 
Old 11-21-2009, 07:46   #5 (permalink)
No Life Poster
 
mianjabbar's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: SL3 LBF IN Kamoke(Gujranwala)
Posts: 1,053
Member: 481915
Status: Offline
Sonork: 100.1604233
Thanks Meter: 404
yes i have also same problem, i tried 6300 and 5130 to repair sim data but credit needed for server. what is this????

because i have already activated bb5 sl2 unlocking. what is freeeee?????



mianlinks
 
Old 11-21-2009, 07:48   #6 (permalink)
Product Manager
 
universalbox's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 38
Posts: 5,847
Member: 68982
Status: Offline
Thanks Meter: 17,852
Dear Users,

repair costs credits, unlock is free.
 
Old 11-21-2009, 07:49   #7 (permalink)
Freak Poster
 
saily's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: india
Age: 32
Posts: 269
Member: 152585
Status: Offline
Thanks Meter: 6
sir sorry to say other tools like mx key jaf giving it free
 
Old 11-21-2009, 07:52   #8 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,062
Member: 589869
Status: Offline
Sonork: 100.1593501
Thanks Meter: 521
Quote:
Originally Posted by universalbox View Post
Dear Users,

repair costs credits, unlock is free.
not solve problem but lose my 75+75 credit......
 
Old 11-21-2009, 08:12   #9 (permalink)
Product Manager
 
universalbox's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 38
Posts: 5,847
Member: 68982
Status: Offline
Thanks Meter: 17,852
SL3 is not supported
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Now, need credits for unlock, Repair SD/SLdata? Smartmio Cyclonebox 3 03-18-2010 16:24
Do we need credits to repaire sl1,sl2 and sl3? Miangee911 Advance-Box 1 03-07-2010 12:41
Need credits for UniversalBox!!! hamltd Universalbox 1 01-18-2006 18:32

 



All times are GMT +1. The time now is 17:30.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.27138 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO