GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Universalbox

Universalbox Universalbox Official support area

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-25-2009, 19:04   #1 (permalink)
No Life Poster
 
sniper007's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: London
Posts: 1,313
Member: 722656
Status: Offline
Sonork: 100.1584918
Thanks Meter: 293
why i am getting this problem

MCU Nokia Version: 1.126, and up to date.
SMCU Nokia Version: 1.44, and up to date.
Initializing phone...
Output power at Line1 3.97V is in range of: 4.00V 10.0%
Phone powered.
Reading Info...
MCU Version: V 05.41 Date: 26-11-08 Type: RM-438 (7100S-2 SUPERNOVA) Additional_1: (c) Nokia [Nokia 7100S-2 SUPERNOVA CABLE 2680S/EASY CABLE]
PPM Version: V 05.41 Date: 26-11-08 Type: RM-438 (7100S-2 SUPERNOVA) Additional_1: (c) Nokia Pack: AE
Product code: 0578889
Production serial: DOT210168
Hardware version: 1001
Original IMEI: 351942-03-********
IMEI: 351942-03-********
Asic type: 11
Profile bits: 800000000003000B
Lockinfo: 2340000100000000
Lock version: 3
SIMLock service: SIMLOCK SERVER [01000B07091C]
Writing SP info
Failed, patching software...
Connecting to server: US2
Asking service availability...
Connecting to server: US2

i bought this box with full activation.
 
Old 12-25-2009, 19:19   #2 (permalink)
Product Manager
 
universalbox's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 39
Posts: 5,847
Member: 68982
Status: Offline
Thanks Meter: 17,852
whats the problem here?
 
Old 12-26-2009, 01:19   #3 (permalink)
Product Manager
 
Momo_Gsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Where Dreams Comes True...S4U
Posts: 5,370
Member: 755709
Status: Offline
Sonork: 100.1592000 Momo...
Thanks Meter: 6,630
Chech your connection first then try again.
 
Old 12-26-2009, 04:38   #4 (permalink)
Product Manager
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: ┌(◣◢)┐
Age: 34
Posts: 17,025
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,396
as universalbox said, incomplete info. so kindly post here info. about your problem, then we'll able to check
 
Old 12-26-2009, 11:05   #5 (permalink)
No Life Poster
 
sniper007's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: London
Posts: 1,313
Member: 722656
Status: Offline
Sonork: 100.1584918
Thanks Meter: 293
sorry i missed the main problem, it says no enough credit or something. do we need logs for this phone to unlock even if it is activated for dct4 sl2?
 
Old 12-26-2009, 11:08   #6 (permalink)
No Life Poster
 
venuno's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Talk to *** and He Will Listen
Posts: 3,824
Member: 532761
Status: Offline
Sonork: 100-1592994
Thanks Meter: 1,103
I think its no mcu detected for patch unlock

download same version of phone and then unlock.
 
Old 12-26-2009, 13:06   #7 (permalink)
Product Manager
 
MobilesDoctor's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Dublin - Portlaoise - Ireland
Posts: 13,871
Member: 87357
Status: Offline
Sonork: 100.1574043
Thanks Meter: 9,410
if you have activated Dct4+ Future Before then you no need Credits to Do Unlocking ,
if you have not activated this Future then you need 15 Credits to unlock this Phone,
 
Old 12-26-2009, 16:44   #8 (permalink)
No Life Poster
 
sniper007's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: London
Posts: 1,313
Member: 722656
Status: Offline
Sonork: 100.1584918
Thanks Meter: 293
it is activated already. do i need any file for unlocking this phone??
 
Old 12-28-2009, 18:22   #9 (permalink)
No Life Poster
 
sniper007's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: London
Posts: 1,313
Member: 722656
Status: Offline
Sonork: 100.1584918
Thanks Meter: 293
MCU Nokia Version: 1.126, and up to date.
SMCU Nokia Version: 1.44, and up to date.
Reading Info...
MCU Version: V 05.41 Date: 26-11-08 Type: RM-438 (7100S-2 SUPERNOVA) Additional_1: (c) Nokia [Nokia 7100S-2 SUPERNOVA CABLE 2680S/EASY CABLE]
PPM Version: V 05.41 Date: 26-11-08 Type: RM-438 (7100S-2 SUPERNOVA) Additional_1: (c) Nokia Pack: AE
Product code: 0578889
Production serial: DOT210168
Hardware version: 1001
Original IMEI: 351942-03-********
IMEI: 351942-03-********
Asic type: 11
Profile bits: 800000000003000B
Lockinfo: 2340000100000000
Lock version: 3
SIMLock service: SIMLOCK SERVER [01000B07091C]
Writing SP info
Failed, patching software...
Connecting to server: US2
Asking service availability...
Connecting to server: US2
--------------------------------------------------------------------------------
TDCT4UnlockThread 2.8.4.2510 finished at: 2009/12/28 17:19:52

Terminated with error: Response from server: Not enough credits! [00000880].00029110.00016050
MCU Boot Version: 1.069, and up to date.
SMCU Boot Version: 1.34, and up to date.
Device opened at USB->Universal Box [UBD8Q93U]

i get above arror
 
Old 12-28-2009, 18:42   #10 (permalink)
Product Manager
 
MobilesDoctor's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Dublin - Portlaoise - Ireland
Posts: 13,871
Member: 87357
Status: Offline
Sonork: 100.1574043
Thanks Meter: 9,410
Quote:
Not enough credits


Dct4+ Future is not activate in your box that's why it saying for Credits,
 
Old 12-28-2009, 19:40   #11 (permalink)
No Life Poster
 
sniper007's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: London
Posts: 1,313
Member: 722656
Status: Offline
Sonork: 100.1584918
Thanks Meter: 293
let me check with the supplier, actually this box is of a friend of mine who has started unlocking newly in his shop. but i talked to the supplier when he was buying this box and he told me that he is going to give him a fully activated box which will include DCT4+.

by the way can u tell me how to find out if the box is not activated.


thanks
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I am getting this problem with my 411C mike67 SMTi 2 01-15-2009 21:15
i am getting this error naseer_10_1980 Infinity-Box 2 04-19-2007 16:52
scdr11/ why am getting this error?????(V56) gsmlab4u ARM9 BASED M62 / M62+ 4 12-19-2005 11:28

 



All times are GMT +1. The time now is 06:41.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31495 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO