GSM Shop  
GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > SST-Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2007, 01:27   #16 (permalink)
No Life Poster
 
hitibiti's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Canada ICloud
Age: 38
Posts: 7,713
Member: 24023
Status: Offline
Sonork: 100.61317
Thanks Meter: 2,543
Donate money to this user

Quote:
Originally Posted by oOXTCOo View Post
is there a software for free or do ein need any box?

can you post flashfile and donwloader if it is free?
this software work with SST dongle so its' free fpr sst user
nice from you support hope add more Flash file on support with more language pack
  Reply With Quote
Old 04-28-2007, 01:52   #17 (permalink)
No Life Poster
 
oOXTCOo's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: J.A.U - Just Another Unlocker
Age: 37
Posts: 3,497
Member: 2878
Status: Offline
Thanks Meter: 9,121
Quote:
Originally Posted by hitibiti View Post
this software work with SST dongle so its' free fpr sst user
nice from you support hope add more Flash file on support with more language pack

no not the free addon.
i mean a flasher and flashfile for blackberry 7100t version 4xxxxx
to be able to read the codes.
  Reply With Quote
Old 04-28-2007, 01:54   #18 (permalink)
No Life Poster
 
SST-GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 972
Member: 38795
Status: Offline
Thanks Meter: 105
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by oOXTCOo View Post
is there a software for free or do ein need any box?

can you post flashfile and donwloader if it is free?
You can download updater from the link bellow
7100t OS 4.x Upgrade
  Reply With Quote
Old 04-28-2007, 01:56   #19 (permalink)
No Life Poster
 
oOXTCOo's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: J.A.U - Just Another Unlocker
Age: 37
Posts: 3,497
Member: 2878
Status: Offline
Thanks Meter: 9,121
thanx, but the page cannot be found...

i think i have found it.

this link is very usefull:
http://www.blackberryforums.com/rim-...downloads.html

here for t.mobile: http://www.t-mobile.com/bbupgrade/

Dummy number use 6156680000
  Reply With Quote
Old 04-28-2007, 02:31   #20 (permalink)
No Life Poster
 
SST-GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 972
Member: 38795
Status: Offline
Thanks Meter: 105
Donate money to this user
strange.
the link was working few minutes ago.
anyway i hope you have already find the way to resolve your problem
  Reply With Quote
Old 04-28-2007, 02:48   #21 (permalink)
No Life Poster
 
oOXTCOo's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: J.A.U - Just Another Unlocker
Age: 37
Posts: 3,497
Member: 2878
Status: Offline
Thanks Meter: 9,121
no, didnt find it.
but i search now, i dont know what all i need for it.

the donwloads are very big and slow...


EDIT://
i found it!

donwload are very slow, i test it tomorow.

is this 7100t an us version?

if i flash it with BlackBerry_7100t_7105t_4.1.0.309.exe do i have the german language in it? now it is in german...

Last edited by oOXTCOo; 04-28-2007 at 03:25.
  Reply With Quote
Old 04-29-2007, 15:31   #22 (permalink)
No Life Poster
 
oOXTCOo's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: J.A.U - Just Another Unlocker
Age: 37
Posts: 3,497
Member: 2878
Status: Offline
Thanks Meter: 9,121
soooo....

now i have updated the OS from blackberry.

here is the log:

Waiting for Device...
Device Attached.
Device BBPIN :20235D2E
NET Unlock Code :89074174ÿÿÿÿÿÿÿÿ
Done.
End.


THANKS, i have it now UNLOCKED ;o)

Last edited by oOXTCOo; 04-29-2007 at 15:42.
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 03:31   #23 (permalink)
No Life Poster
 
snsoftkiller's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Inside facebook
Age: 40
Posts: 2,619
Member: 250468
Status: Offline
Sonork: 100.110362
Thanks Meter: 84
Quote:
Originally Posted by ADD-GSM View Post
thanks for the add on u realy sure it support 7130e? i have 7130g are they the same model?
Its same bro !!! All this v m or t is only networks branded.
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 08:23   #24 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 130
Member: 377288
Status: Offline
Thanks Meter: 1
tx for update, waiting for newer ones
  Reply With Quote
Old 04-30-2007, 08:47   #25 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: KSA
Posts: 305
Member: 201126
Status: Offline
Thanks Meter: 1
please friends give me the direct link where can i download it
i need it very urgent please some body help me?
thx

Last edited by Buttsb; 05-01-2007 at 10:10.
  Reply With Quote
Old 05-01-2007, 16:38   #26 (permalink)
No Life Poster
 
Siemens man's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: IN CASTLE
Age: 39
Posts: 5,796
Member: 3925
Status: Offline
Thanks Meter: 21
good work sst
please tell me hoiw to unlock BB 6230 ????
  Reply With Quote
Old 05-02-2007, 11:02   #27 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 839
Member: 104066
Status: Offline
Thanks Meter: 62
Quote:
Originally Posted by Siemens man View Post
good work sst
please tell me hoiw to unlock BB 6230 ????
Try to read code with soft, if it not work update firmware and try again
  Reply With Quote
Old 05-02-2007, 16:43   #28 (permalink)
No Life Poster
 
gsm-brest's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Belarus
Age: 39
Posts: 542
Member: 18813
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Waiting for Device...
Device Driver Error.
End.

my model 7290, may be driver is not correct for this model????
  Reply With Quote
Old 05-02-2007, 17:27   #29 (permalink)
No Life Poster
 
gsmuy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: the past, which is your future
Age: 38
Posts: 602
Member: 65216
Status: Offline
Thanks Meter: 23
having same problem that u have bro.
soft does not wait for device, just give error message instantaneously.
  Reply With Quote
Old 05-02-2007, 20:54   #30 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 46,397
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 49,742
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ADD-GSM View Post
thanks for the add on u realy sure it support 7130e? i have 7130g are they the same model?

Offcourse 7130 not supported same as other iden model from list.

Br
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I am planning to add for MXKEY an FREE Vodafone add-on. It is useful for MXKEY users? MANOLE MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 236 02-26-2010 00:36
FuriousGold New Update - P2PGSM Module added - FREE ADD ON FuriouS TeaM FuriousGold 69 08-16-2007 07:20
***Nsdongle v3.10.8 released*** free add on for LG Elco NSPRO 0 01-14-2006 04:02

 



All times are GMT +1. The time now is 15:20.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.80533 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO