GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Saras Boxes > HWK

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-22-2011, 08:03   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 336
Member: 390217
Status: Offline
Thanks Meter: 18
c1-01 after flash local mode only

before i flash phone is working
i checked hardware is ok
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ayubalikhan For This Useful Post:
Old 06-22-2011, 08:21   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Location: Sri Lanka- Kandy
Posts: 134
Member: 584122
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Quote:
Originally Posted by ayubalikhan View Post
before i flash phone is working
i checked hardware is ok
change Ur Battery. Some times come test mode.....
  Reply With Quote
Old 06-22-2011, 09:18   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 336
Member: 390217
Status: Offline
Thanks Meter: 18
no br i checked 2 handsets same problem
  Reply With Quote
Old 06-22-2011, 09:31   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2010
Location: KOLKATA INDIA
Posts: 93
Member: 1395264
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Quote:
efore i flash phone is working
i checked hardware is ok
flash with latest version
  Reply With Quote
Old 06-24-2011, 02:46   #5 (permalink)
Product Supporter
 
ORANGE MOB's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: inside the earth
Age: 7
Posts: 2,583
Member: 1549240
Status: Offline
Sonork: 100.1593677
Thanks Meter: 776
i think local,test mode problem is only hardware not software
  Reply With Quote
Old 06-24-2011, 03:53   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: Go Nawaz Go :)
Age: 25
Posts: 4,737
Member: 253510
Status: Offline
Sonork: 100.1592434
Thanks Meter: 3,380
Quote:
Originally Posted by ORANGE MOB View Post
i think local,test mode problem is only hardware not software

Quote:
before i flash phone is working
better to read the thread carefully!


br
  Reply With Quote
Old 06-24-2011, 11:25   #7 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Location: EVERY WHERE
Age: 29
Posts: 504
Member: 1372393
Status: Offline
Sonork: I.M.STORE
Thanks Meter: 87
try to flash by higher ver.......ur problem 100% solve.......
  Reply With Quote
Old 07-18-2011, 11:18   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 203
Member: 451834
Status: Offline
Thanks Meter: 51
c1-01 local mode 100%%%% solution

Quote:
Originally Posted by ayubalikhan View Post
before i flash phone is working
i checked hardware is ok

flash phone with 4.30 ver 100% solv your problem


may be hardware showthis c1-01 white screen hang after flashing local mode only [ solve see inside]
  Reply With Quote
Old 08-31-2011, 16:03   #9 (permalink)
Freak Poster
 
GTECH MOBILE's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: firozabad,agra(india)
Age: 29
Posts: 338
Member: 1343470
Status: Offline
Thanks Meter: 57
Quote:
Originally Posted by ayubalikhan View Post
before i flash phone is working
i checked hardware is ok

flash with higher version my tested solution........
  Reply With Quote
Old 08-31-2011, 20:34   #10 (permalink)
Freak Poster
 
charan orissa's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: BARGARH , ODISHA , INDIA
Posts: 432
Member: 1524542
Status: Offline
Sonork: 100.1607125
Thanks Meter: 91
Arrow c1-01

Quote:
Originally Posted by ayubalikhan View Post
before i flash phone is working
i checked hardware is ok


Which cable are you using it BR,
  Reply With Quote
Old 09-01-2011, 09:19   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: saudi arabia
Posts: 3,336
Member: 904809
Status: Offline
Sonork: 100.1615464
Thanks Meter: 639
i had same ,problem,,but solved by,,changing sw version,,,check it..flash with 4.40..

and post result
  Reply With Quote
Old 09-01-2011, 19:28   #12 (permalink)
Freak Poster
 
ankit9090117706's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: BARGARH
Age: 23
Posts: 147
Member: 1291109
Status: Offline
Sonork: 100.1607039
Thanks Meter: 17
flash with 4.40 verson
probelem solve
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-05-2014 12:33
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 05:52
5110 flash new software , need help steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 08-03-2013 07:39
20 only NOKIA 51xx/61xx sp locks 1,2,3,4 removed spterminator Main Sales Section 0 08-08-1999 06:08
i can unlock nokia 51xx/61xx sp locks 1,2,3,4 40 each 30 bulk for u.k only spterminator Main Sales Section 0 08-01-1999 06:46

 



All times are GMT +1. The time now is 06:16.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.45771 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO